![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (66) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:10 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה מה? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:15 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה זה 100% בינה מלאכותית -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:18 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה סתם נראה ככה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:20 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא זה לא חוץ מזה שזאת האשמה די חמורה בהתחשב בעובדה שהסדרה התחילה לצאת איזה עשור לפני הAI והציור עדיין נשאר מאוד כאילו… אותו סגנון בדיוק אה וגם העובדה שיש ליטרלי בן אדם שמקבל את הקרדיט לציורים זה גם משהו לחשוב עליו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:22 PM
|
||||
האמת שחשבתי על זה כשכתבתי את ההודעה אבל החלטתי לשלוח בכל זאת כי זה באמת נראה כמו בינה מלאכותית אני לא חושב שזה אשמת האומן אני חושב שהוא מאוד מוכשר אני חושב שזה אשמת שאנון מסנג׳ר שיצרה דמויות ״מושלמות״ לכאורה ולקחה מהמראה החיצוני שלהם כל ״פגם״ שהופך בני אדם לבני אדם והשאירה אותם קצת uncanny --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:24 PM
|
||||
האם הציור נראה uncanny או לא זאת שאלה אחרת וזה לא משנה מי אשם. אני מדבר על זה שלהאשים עכשיו כל ציור בAI למרות שיש הוכחות ברורות שזה לא זה מה שהורס את האומנים היום וזאת האשמה מאוד חמורה אם אין הוכחות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:26 PM
|
||||
אני לא באמת חושב שזה בינה מלאכותית אני אף פעם לא מאשים אומנים באמת שהם משתמשים בבינה מלאכותית להפך קרה לי כמה פעמים כבר שחשבתי שזה נראה כאילו יצאו את זה עם בינה מלאכותית ואז הרגשתי רע כי זה אומן אמיתי ובסוף זה באמת בינה מלאכותית הבדיחה הייתה עליה והקונספט המטומטם של העולם שהיא יצרה --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:29 PM
|
||||
טוב זאת לא בדיחה טובה אם תשאל אותי כי זה לא היה ברור שזאת בדיחה וגם זה לא היה בדיוק בדיחה על שאנון עד שאמרתי לך למה זה לא בינה מלאכותית זה נשמע מאוד הארש אז סליחה אבל זה סליחה על הטון של ההודעה ולא על התוכן שלה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:31 PM
|
||
בלי קשר אפילו לשיחה שהייתה עכשיו זה פשוט קפץ לי שוב הרגע הולי שיט הפרסומות עם בינה מלאכותית שרואים את הרב קוק ורחל המשוררת ולאידע מה כל כך מפחידות אומייגאד קפצה לי עכשיו אחת עם פרעה בינה מלאכותית וכמעט קיבלתי התקף לב
--------------------
|
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:32 PM
|
||||
הצילו מה זה בחיים לא ראיתי כאלו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:32 PM
|
||||
לא לגמרי הבנתי מה אמרת אבל כן אני הולך להתנצל על הטון ולא על התוכן כי לדעתי זה כן היה מצחיק כי לא התכוונתי לרדת על האומן ואני באמת חושב שזה נראה כמו בינה מלאכותית --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:34 PM
|
||||
די תקשיב זה פשוט מחריד אם זה יקפוץ לי שוב אני אבדוק איך קראו לזה ואמצא את זה --------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 17:50 PM
|
||
אני שונאאאאא אנשים בטוויטר שהם באמת too woke ואומרים דברים מטומטמים רצח ואז כשמבקרים אותם הם כזה ״גאייז אומייגאד שוב מתקיפים אותי😔😔 קשה לומר את האמת גאייז😔😔😔״ ואיזה מישהו כזה ״אומייגאד oomf אני אתפלל בשבילך״ לא האמת שאת ממש מטומטמת וסתומה ולא מגניבה בכלל ואומרת שטויות ומגיע לך לקבל ביקורת כי אמרת משהו מטומטם
זה נכון גם לאנשים שהם לא too woke אלא להפך אבל זה יותר מעצבן כשזה כן כי אז הם גם מאשימים אותך שאתה בן אדם נוראי --------------------
|
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 19:05 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואבת לי הבטן
אבל רציתי ללכת לים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 19:07 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי טריוויה
בואו נעשה טריוויה זו בדיוק השעה גם, 19 בערב ביום חמישי -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |