![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (66) « ראשון ... 63 64 [65] 66 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 20:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי אני אוהבת את התיכון שלי יש שם בנות ומורות מדהימת
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 20:44 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמא שלי אמרה לי שאני יכול להתחיל להעביר קורסים באומנות
חה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 21:22 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אבל למה הדמות של פיץ זה 90% להתעצבן על סופי זה כבר נהיה משעמם.
אף פעם לא אהבתי אותו כן? אבל אם את מנסה לכתוב משולש אהבה אל תנסי להכריח את כל הקוראים לשנוא את הבחור שאת שונאת ולאהוב את הבחור שאת אוהבת. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 21:25 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא פיץ שלי, אה?
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2025, 21:27 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג מי זה פיץ שלך
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-1:02
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יססססססס כל הoomfים האהובים עליי מתעצבנים עליה וחוסמים אותה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-14:51
|
||
״תפסיקו לכתוב ככה וככה כי זה מה שAI עושה.״
אה סליחה למה אני צריך להפסיק לכתוב טוב רק בגלל שמישהו אחר מעתיק ממני וכותב גרוע? באמת שבינה מלאכותית הורסת את האומנות לא רק בגלל שזה גניבה וזה גונב עבודות זה גם גורם לכולם לקפוץ עלייך ולהאשים אותך בבינה מלאכותית (רק אם אתה טוב כמובן כי אף אחד לא יאשים מישהו שמצייר איש מקל בבינה מלאכותית גם אם יש לאיש הקל הזה שלוש רגליים ותשע ידיים.) -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-15:00
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש נהנה אני שונא אותה כבר מלא זמן הוא תמיד יוצרת דרמה והיא כזאת צבועה ומלאה בעצמה וכולם ממש אהבו אותה ועכשיו סוף סוף אין להם תירוצים כי היא ליטרלי כתבה לילד שהיא מאחלת לו לעבור התעללות ואונס ולהתאבד זה ממש עיצבן אותי כל פעם שהיא הייתה עודה משהו לא בסדר היא הייתה כזה ״אוף כולם יוצאים עליי״ וכולם היו כזה ״אממממ מה היא עשתה לכם?? למה שמישהו ישנא אותך את ככ נחמדה מה״ לא היא לא היא כלבה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-15:01
|
||||
וואי לא קראתי את זה אפילו אבל ממה ששמעתי תמיד חשבתי שזה מוגזם הוא מאפס למאה פתאום שונא אותה --------------------
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-15:02
|
||||
כ ן זה נוראי באמת אני זוכר שהיה לי פה את הוויכוח על האם ChatGPT גונב את מה שמכניסים אליו או לא (זה היה בהקשר של להשתמש בצ׳אטג׳יפיטי בשביל לתרגם פאנפיקים) וחה כל מה שמכניס לצ׳אטג׳יפיטי פאנפיק לתרגום בלי אישור של הכותב - מזל טוב! עזרתם הרגע לבינה מלאכותית לגנוב! פעם הבאה תקראו את הטרמס אוף סרביס ~ הודעה זו נערכה ע"י Felis Fuscus ב אתמול ב-15:13 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-15:21
|
||||
לפני כמה חודשים עשיתי שיעור לכיתות ח׳ על זהירות ברשת ודיברתי שם גם על בינה מלאכותית ועל איך זה מסוכן לתת לה פרטים שלך כי גונבת אותם והיא יכולה להשתמש בהם ולספר אותם לאנשים אחרים ומישהי אמרה לי ״לא זה בסדר כי אפשר למחוק את הצ׳אט״ ואמרתי ״כן….. אבל הוא לא שוכח פשוט את המידע שהאכלת אותו״ והיא אמרה ״לא אבל מחקתי את הצ׳אט אי אפשר להיכנס אליו יותר״ ואמרתי ״כן….. אבל זה מה שבינה מלאכותית עושה עם מידע היא לוקחת אותו ומתאמנת עליו כדי לפלוט אותו למישהו אחר״ והיא פשוט לא האמינה לזה וחשבה שזה קונספירציה We’re so cooked --------------------
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-15:28
|
||||
הצילוווו האמת שאני כן אהיה הוגן לפחות צ׳אטג׳יפיטי בטרמס אוף סרביס אמרו שהם מוחקים כל מידע אישי שאולי נותנים להם (אם הם קולטים אותו כמובן אני מנחש שזה משהו שאפשר לפספס לפעמים) אבל מאכילים את כל השאר לAI. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-15:35
|
||||
דברים כאלה ממש מזכירים לי שאני חי בבועה ומחוץ לבועה לאף אחד לא ממש אכפת --------------------
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-15:38
|
||||
זה די עצוב כאילו תעשו עם המידע שלכם מה שאתם רוצים כן אבל אני די בטוח שרוב מה שמכניסים לAI זה מידע ואומנות של אנשים אחרים בלי הסכמה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: אתמול ב-15:39
|
||||
כן מה שקרה עם סטודיו ג׳יבלי ממש שבר לי את הלב --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |