![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2025, 18:59 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*האשכול אינו מאושר. אם מישהו מחליט לנעול, אני מאוד אשמח שיצטט את החוק שאוסר עליי לפתוח את האשכול הזה. תודה!
אשכול המלצות ספרים קצרות (כלומר ההמלצות, לא הספרים) ![]() קרה לכם שקראתם ספר ונהניתם מכל רגע, אבל אין לכם המון מה להגיד ולמי בכלל יש כוח לפרסם המלצה? מעולה, אתם במקום הנכון. לפעמים קורה שמסיימים ספר פיצוצים, אבל בכל זאת לא רוצים לפרסם בפורטל המלצה, כי זה ארוך ואין מה להגיד, ועוד אלפי תירוצים מעולים. אבל זו בכל זאת לא סיבה טובה להחליט לא לשתף את המשתמשים באתר בכל הטוב הזה שקרה לכם! פה באשכול תוכלו להמליץ בקצרה על ספרים מעולים שקראתם, כדי ששאר הקוראים יוכלו להינות מהם גם. כמובן שמותר להגיב להמלצות ולשאול לגבי פרטים נוספים או להביע את דעתך על הספר שהממליץ המליץ עליו ("וואו, זה ספר מעולה!" או "איכס אני בחיים לא אקרא את הזוועה הזאת"). בלי יותר מדיי מילים מיותרות - בהצלחה! טופס להמלצות:
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 27 2025, 14:28 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם הספר: מצרפי המקרים
שם הסופר: יואב בלום פרטים נוספים: לסופר ישנם חמישה ספרים כרגע, כולם מעולים. מה הופך את הספר הזה לטוב כל כך: שהוא ספר גאוני, כיף לקריאה, ספר שמסיימים מופעים ביותר, עם חיוך על השפתיים והופכים לצד השני לקריאה נוספת. הספר, כמו כל הספרים של יואב בלום, גורם למחשבות על החיים והמציאות שלנו, יש שיקבילו אותו ל"המופע של טרומן". בתור דתיה יש שיגידו שדווקא הספר הזה נוגד את היהדות- מישהו אחר שמצרף את כל המקרים בעולם? ששולט בצורה כזאת או אחרת על האנושות? זה נוגד את האמונה הרי. אני ראיתי זאת אחרת, הספר דווקא גרם לי לשים לב לצירופי מקרים בחיי ולהבנה שיש מי שגורם שלהם, ואותו אחד, בניגוד למצרפי המקרים, אינו טועה כלל. הערות נוספות: מאוד מאוד מאוד התלבטתי על איזה ספר להמליץ לראשונה, מאוד! יש המון ספרים טובים בעולם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 23:58 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@יעל שרה נשמע ממש מעניין!
שם הספר: המעניק שם הסופר: לויס לורי פרטים נוספים: עובד לסרט שלדעת כולם הרבה פחות טוב מהספר (אני לא ראיתי ולא מתכוון לראות) מה הופך את הספר הזה לטוב כל כך: ספר מדע בדיוני מהטובים שקראתי, משלב בצורה הטובה ביותר קריאה קלילה וזורמת עם רעיונות מבריקים ועמוקים. לא הצלחתי להוריד מהידיים. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |