![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 21:37 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי כולם! קשה להודות בזה וקצת לא מאמין שזה הגיע, אבל אני חוגג עשור בפורטל. נכון, לא הייתי פה כל הזמן הזה, וכבר שנים שאני לא באמת פעיל (ברמה שלקח לי רגע להיזכר איך מפרסמים אשכול חדש) - אך עדיין זה רגע משמעותי בשבילי לדעת שאשכרה לפני עשר שנים בדיוק נרשמתי לאתר הזה.
עברתי פה הרבה. גם מבחינת תפקידים - ניהלתי את פורום מטומ"מ, לקחתי חלק בהנהלת הפורומים ואז בהנהלת האתר, הייתי עורך הפקפקן - וגם מבחינת עיצוב האישיות שלי. האתר הזה היה מקום המפלט שלי, ברגעים המאושרים והקשים כאחד, והוא עבר איתי הרבה כמו שאני עברתי איתו. הרבה מכם שקוראים את זה כנראה לא מכירים אותי, אני מאמין. אולי ראיתם את השם או הכינוי שלי פה ושם בפוסטים ובעדכונים. אבל שתדעו שהייתי חלק מהאתר הזה, ואני עדיין מרגיש חלק ממנו למרות הזמן הרב שעבר. זה לא אשכול מרגש של אדם שהיה פעיל כל עשר השנים האלה או גם בשנים האחרונות (היי שקד! ראיתי שמגיע גם לך מזל טוב), אלא רק ציון של תאריך ועוד חותם קטן שמסמל את הדרך שעברתי בחיים שלי עד היום. תשמרו על עצמכם! המשך גלישה מהנה. -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 21:43 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק עכשיו הבנתי מי אתה בקבוצה
מזל טוב!!!!!!!!!!!! --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 21:51 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב נעם!! הרבה זכרונות טובים ביחד
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 22:18 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבבב!!
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 16:22 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נעם! איך אתה פה פחות זמן ממני מרגיש לי שכשהפסקתי להיות נובית אתה כבר היית מנהל או משהו זה מרשים מאוד
וגם בשביל לא להיות פעיל תמידית זה ציון דרך מרגש, ואתה בהחלט לתמיד חלק מהאתר הזה מזל טוב 3> -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 16:22 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נעם! איך אתה פה פחות זמן ממני מרגיש לי שכשהפסקתי להיות נובית אתה כבר היית מנהל או משהו זה מרשים מאוד
וגם בשביל לא להיות פעיל תמידית זה ציון דרך מרגש, ואתה בהחלט לתמיד חלק מהאתר הזה מזל טוב 3> -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |