![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 22:04 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשע שנים? וואו
טוב כתבתי על זה הרבה בהרבה מקומות שונים אז אני לא אחפור, אבל אני באמת המון ממה שאני היום בזכות הפורטל. למדתי פה כל כך הרבה, גדלתי, נבניתי והבנתי המון. הייתי בן אדם סופר שונה אם לא הייתי מוצא את הפורטל בטעות כשהייתי בכיתה ה. והנה הגיעו תשע וקצת שנים, והנה הפורטל דועך לו לאיטו. אפשר לקוות שיחזור לעצמו, אפשר להאמין שלא; אבל הוא לא ימות, כי הוא חי בי, וכנראה שגם בכם. אין מוקדשים כי הרוב כבר המון זמן לא פה, וגם כי אני כנראה לא אדע לכתוב את רוב החשובים. אבל אם יצא לנו לדבר, תדעו שאתם כנראה מוקדשים. תודה לכולם על תשע שנים מטורפות ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 22:09 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלא מזל טוב! מקווה שנראה גם עשור אצלך, ושהאתר עדיין יהיה קיים עד אז
-------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2025, 22:10 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו פלג מזל טוב
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 12:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב פלג!!!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2025, 16:24 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו 9: מזל טוב 3>
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2025, 00:02 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שווה בטירוף
9 שנים זה המון ו40000 הודעות זה מרשים פלוס וכן, הפורטל דועך, אבל - הייתם רוצים שהוא ידעך פעיל או ידעך בלי משתמשים? צריך להתאפס פה על העניינים כמה שיותר מהר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:04
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי באמת מת פה
מזלטטטטטטטטטטטטטטט -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |