![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: אתמול ב-18:38
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקטע הזה לקח לי נצח לסיים ולימד אותי שאני לא מכיר את הדמויות האלו בכלל אז הגיע הזמן לתת פול גז כי איך מכירים דמויות אם לא כותבים עליהם.
--- שם הפאנפיק: עלמת החן של הקרקס שם הכותב: וריאן דירוג: G שיפ: זה עדיין חד צדדי וזה מגיע האמת לא מהצד החד צדדי אלא מזה שלא מאוהב עדיין אבל סנייגר. ז'אנר: הם משפחה גדולה יותר אבל החלטנו שאנחנו לא אוהבים שלושה מהם אז הם פאקינג התנדפו. או במילים אחרות איו. ויתור זכויות: יאנה טבוסו --- ג׳וקר ישב על הרצפה מאחורי הקלעים של הקרקס וניסה שלא לצעוק בקול בזמן שביסט חבשה את הרגל שלו. גם דאגר היה שם, וישב לצידם בעודו מסתכל על הפצע בסקרנות מחליאה. היחיד שלא היה שם עכשיו היה סנייק - שהלך הצידה בשביל לנזוף בווילד. לא היה ספק שההופעה הראשונה שלהם בקרקס הייתה כישלון מוחלט. זה התחיל בכך שג׳וקר הפיל את כל הכדורים שלהטט, ורק בקושי הצליח להעמיד פנים שהוא עשה את זה בכוונה ושהוא לא היה על סף בכי מהכישלון שלו. אחר כך היה מופע הסכינים של דאגר, שאולי הצליח להלהיב את הקהל אבל גם הוריד לג׳וקר שלושים שנים מהחיים שלו. המופע של ביסט בקושי זכה לתגובה, והוא היה יכול לראות את דמעות התסכול שהיא עצרה בכוח על הבמה. וכמובן, המופע של סנייק, שנראה שהנחשים שלו עוד לא התרגלו לרעיון של להופיע מול קהל, כי אחד מהם ברח והכיש את ג׳וקר מול כל הקהל. אם היה אלוהים, ג׳וקר כנראה היה צריך להודות לו על כך שווילד לא היה נחש ארסי. ״ראיתם איזה מדהים היה המופע שלי?״ שאל דאגר, שעכשיו אחרי שתחבושות כיסו את הפצע של ג׳וקר החליט לחפש גירוי אחר לספק את האנרגיה שלו. ״שמעתם את הקהל? הם כל כך התלהבו!״ ״דאגר,״ אמר ג׳וקר באזהרה. ״שלא תעז לעשות דבר כזה שוב.״ דאגר נחר בבוז ושילב את ידיו. ״הורס שמחות.״ ״ג׳וקר צודק,״ התערבה ביסט. ג׳וקר השתדל שלא להתכווץ כשהיא קשרה את התחבושות בחוזקה. ״אני יודעת שאתה קצת איטי עם כל העניין הזה של סכנות, אבל אתה לא יכול להשליך סכינים על אנשים ולהתייחס לזה כאל משחק.״ ״אבל זה כל הרעיון בקרקס, לא? להתייחס לזה כאל משחק.״ ״לא כשאתה מכוון סכינים על אחותך!״ דאגר נחר בבוז. ״את סתם מקנאת בגלל שהקהל אהב את המופע שלי יותר משלך.״ ביסט נראתה כאילו היא עומדת לחנוק אותו. ״היי, דול.״ ג׳וקר פנה לנערה היחידה שלא הייתה חלק מהשיחה. היא עמדה לצידם בשתיקה ועל פניה הבעה עגמומית. ״למה את עצובה? המופע שלך היה הכי טוב.״ הוא אמר, והתעלם מקולות המחאה של דאגר לצידו. ״זה לא זה.״ דול מלמלה בתשובה. קולה אף פעם לא נשמע קטן יותר מעכשיו. ״אז מה הבעיה? את מודאגת בגלל הנחש? אל תדאגי, זה לא כואב.״ זה היה שקר כמובן. זה כל כך כאב שג׳וקר תהה אם הוא יצטרך לשאול את אחד מהקביים של דאגר בימים הקרובים. דול עדיין לא הסכימה להסתכל עליו. משהו בהחלט היה לא בסדר. ״אני פשוט לא מבינה למה קראת לי ככה.״ היא ענתה. ״קראתי לך איך?״ הוא שאל בבלבול. פניה של דול נצבעו באדום. ״נערת החן של הקרקס.״ זה תפס אותו כל כך לא מוכן, לרגע ג׳וקר לא היה יכול שלא לצחוק. פניה של הילדה האדימו יותר. ״טוב, כי זאת מי שאת, לא? זאת בטוח לא ביסט. היא מגושמת מדי.״ הוא אמר בחיוך, מה שזיכה אותו במבט כועס מאוד מביסט ומכה ברגל מדאגר. ״סליחה, סליחה. היא חזקה מדי.״ הוא תיקן. זה לא גרם לדול לצחוק כמו שהוא ציפה שיקרה. ג׳וקר הרגיש איך החיוך שלו מתחיל להתערער. ״אתה יודע שזה לא מתאים לי.״ היא התעקשה. ״כל השמות והתארים האלו של בנות. זה לא אני.״ ג׳וקר לא היה בטוח מה להגיד. ״למה לא?״ דול הזעיפה את מבטה. ״כי אני גברית. ואני מכוערת. ואני אף פעם לא עושה דברים של בנות.״ נראה שעם כל מילה הבעתה נהייתה יותר ויותר עצובה. ״אני לא עלמת חן.״ הוא בחן אותה בהרהור. ״אתה רוצה להיות עלמת חן?״ שאל. דול מצמצה בהפתעה. ״אה- כן, נראה לי.״ ״אז את עלמת חן,״ הכריז ג׳וקר בביטחון. ״זה לא משנה מה את אוהבת לעשות או איך את נראית - ולצורך העניין, את נראית מדהים - מה שמשנה זה מה שאת רוצה להיות.״ ״וחוץ מזה, את צודקת,״ התערבה ביסט. ״נתתי לך להיות מושפעת מהבנים המגעילים האלו יותר מדי זמן. מחר אנחנו יוצאות לערב בנות.״ ״אוו, אפשר לבוא גם?״ התנדב דאגר בהתלהבות. ״ברור שלא. מה הטעם בערב בנות אם בן מגעיל מצטרף?״ הנער עיקם את אפו במורת רוח. ״אבל אני גם רוצה לבוא.״ ״אל תדאג, דאגר,״ אמר ג׳וקר. ״אני אקח אותך לערב בנות.״ ״צריך להזמין גם את סנייק,״ החליט דאגר, ומיהר לקום להודיע לנער הנחשי על התוכניות שלהם למחר. ג׳וקר פנה להביט בדול, שהסתכלה עליהם בתדהמה, ובעינה נצץ רגש שהוא לא הצליח לזהות. ככל שהיא שתקה יותר, ככה ג׳וקר הרגיש את חוסר הביטחון שלו גובר. ״אבל אם את מעדיפה, אני לא אקרא לך ככה יותר.״ הוא הבטיח. אבל להפתעתו, דול הנידה בראשה. ״לא, אני רוצה להיות עלמת חן.״ בקולה היה ביטחון שלא היה שם קודם. ג׳וקר חייך. היא שוב פעם נשמעה כמו עצמה. ״אז זה מה שתהיי,״ הוא אמר, ״עלמת החן המקסימה של הקרקס.״ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |