האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים


קפיצה לעמוד (5) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

 נחשו מי מהם הוא לא נכה, לקיילב ולי, בלאק באטלר
פורסם ב: Jul 3 2025, 23:34 PM
צטט הודעה




A Cat With A Hat In A Hat
**************

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 53811
חרמשים: 17698
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 05.05.2017


שלא להתבלבל עם ״נחשו מי מהם הוא לא אוטיסט״
ספויילרים אולי לבלאק באטלר?

שלום וברוכים הבאים לבלאק באטלר בריין רוט
זאת לא ההגדרה של בריין רוט האמת זאת ההגדרה של גאונות טהורה.
אוקיי אז לקחנו את ארבעת הדמויות הטובות יותר בקרקס החלטנו שלא אימץ אותם בחור רשע מגעיל שחוטף ילדים ושכחנו לגמרי מהשלושה האחרים כי הקול שלהם מעצבן והם קרעו לי את עור התוף עפ מפוחית!
נתחיל בהסבר קטן על כל הדמויות החדשות!

ג׳וקר - או בשמו הקודם אדמונד או אד. אמא שלו קוראים קארן טיילור אבל החלטנו לקרוא לה טיילור כי היא לא קארן. אז כן היא עדיין זונה כמו בקאנון האמת שאתמול בבוקר ממש לא אהבנו אותה כי היא הייתה אמא רעה וזרקה את הבן שלה לרחוב אחרי שהיא כל הזמן הייתה איכסה אליו אני מניח אבל עכשיו אנחנו מתים עליה כי היא מסתבר הייתה תינוקת בעצמה כשהוא נולד. למה אני מדבר על אמא של ג׳וקר במקום על ג׳וקר? בכל מקרה אז כן הוא הגיע לרחוב הוא אימץ שני ילדים קטנים וטיפשים דול ודאגר והם כל הזמן ישנים להם מחובקים. רק שיש לו רק יד אחת אז הוא לא יכול לחבק את שניהם יחד.
בכל מקרה הוא מאוד אוהב כסף הוא כמו מר קראב רק יותר ג׳ינג׳י וחתיך ומצחיק וחמוד ובבקשה תתחתן איתי, והוא גם די האבא של החבורה עכשיו (חה זה ממש עובר במשפחה להפוך להיות הורה בגיל 14). הוא כזה מגניב אנחנו אוהבים אותו. אה ושמישהו יגיד לו בבקשה להוריד את הסיכות מהשיער זה יפה יותר פזור.

ביסט - או בשמה הקודם מאלי או לי. כאן ההורים שלה נטשו אותה והיא הגיעה לאה אמ אה אמ אה אמ. האימוג׳ים שהמקלדת שלי הציעה כשכתבתי את כל האה אמ האלו היו מדוייקים מאוד לתאר את המצב. בעצם אמרתי קודם זונה בבוטות. כן היא הגיעה לבית זונות או משהו בסגנון. ואז גם בגלל שיש לה כזה אופי מדהים של אישה חזקה ועצמאית שעומדת על שלה הורידו לה את הרגל ובסוף זרקו אותה לרחוב כי היא מעצבנת מדי. היה לה סיפור ממש מקסים עם מאדאם רד אבל אני לא בטוח אם זה בכל האיוס או רק באחד. אגב הסיפור של אמא של ג׳וקר ממקודם זה לא בכל האיוס. בכל מקרה ואז דול מוצאת אותה יום אחד ומצרפת אותה למשפחה הקטנה שלהם והיא כמו האמא שם (רק בקטע של אמא לילדים לא קורה כלום בין ביסט וג׳וקר למעשה אסור לו לגעת בה).
אה היא גם הומופובית. הייתה לפחות. אולי היא עדיין. ג׳וקר גם הומופוב אבל הוא הומופוב מהסוג הטוב.

דול - או בשמה הקודם גוון או ווני. האמת היא היחידה שהסיפור רקע שלה נשאר קאנוני בערך עם ההורים המתעללים שהרסו לה את העין והם מגעילים ויאקי יאק יאק. ואז הם נטשו אותה והיא הייתה לבד ברחוב עד שהיא ראתה ילד קטן בגילה בלי רגליים והם החליטו לאמץ אחד את השניה. איזה מקסימים הם.
דול היא המלכה של כולנו דול היא נהדרת דול היא החברה של סיאל (סליחה ליזי) וגם הבסטי שלו (סליחה סומה) והיא כזאת ג׳נדר והיא כזאת שטותית עם דאגר ועם ג׳וקר. האמת זה חמוד ג׳וקר סתם הולך לו דאגר עוקב אחריו דול עוקבת אחרי דאגר הם שרייה ביחד הם בלתי נפרדים איזה מקסימים. אחים. הם אחים. משפחה.

דאגר - או בשמו הקודם או בראדר (בשביל דול), קידו (בשביל ג׳וקר), אסון (בשביל ביסט) ואהובי (בשביל סנייק ואמילי). אוקיי כאן הוא התאום הלא זהה בצורה מאוד מפתיעה של פיני אז גם הוא היה בניסויים האלו שפיני היה בהם אבל עליו ויתרו מהר כי הוא חסר תועלת ונכה ואין לו רגל. אז כן הוא קיבל טיפה כוח על טבעי ומהירות על טבעית והוא קצת פסיכי כמו פיני. רק שגרוע יותר מפיני הוא לא יכול לפחד אז הוא מפחיד יותר (לא ממש כי פיני מפלצת ודאגר הוא סתם פריק). בכל מקרה היה את הרופא הזה שקראנו לו ברוס והוא היה צריך להרוג אותו אבל הוא החליט במקום זה לגדל את התינוק בארון שלו ובסוף מצאו את התינוק והרגו את הרופא ברוס והתינוק נזרק לרחוב (התינוק היה בן ארבע לא ליטרלי תינוק כשהוא נזרק לרחוב אל תדאגו) ואז דול מצאה אותו והם משפחה.
הוא היחיד עם רגל תותבת לא מגניבה שמחוברת לעצבים שלו אבל אולי זה לטובה כי ג׳וקר וביסט צריכים לראות רופא כל יום בערך כי כואב להם בטירוף ואולי עוד דברים. אה איזה מזל זה להיוולד עם ברך ~
הוא לא יכול להרגיש פחד! אה וגם סנייגר.

סנייק - אין לו שם קודם הוא רק סנייק (וכל הנחשים בערך). הוא האחרון שהצטרף לחבורה הקטנה הם הצילו אותו ממופע פריקי כזה שכחתי איך קוראים לזה אבל הוא אף פעם לא היה חלק מהמשפחה כמו כולם (טוב בקרוב זה ישתנה ווינק ווינק). הוא מאוד חמוד ושקט ואמילי לא עוזבת את דאגר בשקט מסכן דאגר. הוא בטח מרגיש מאוד בחוץ ואני יודע שהוא מרגיש את זה כי הנה אני כאן מנסה לחשוב מה עוד לכתוב עליו שלא קשור לסנייגר. הוא כל כך בודד :<
דמיינו שיש כאן תוכן מעניין כי כולם קיבלו פסקה שניה אז גם סנייק יקבל! אה ודרך אגב סנייק היה נחש פעם והפכו אותו לבן אדם.

ועכשיו לרשימה של האיוס! כאן זה איפה שאולי יהיו ספויילרים לבלאק באטלר.
איו מיאו מיאו - אז הם פותחים את הקרקס עם הכסף שאין להם ומשיגים תותבות עם הכסף שאין להם ואז סיאל פאנטומהייב מחליט לדחוף את האף איפה שהוא לא רצוי מערב אותם בחקירה של מקרי רצח סדרתי שאמא של ג׳וקר הייתה אחת הקורבנות בהם וגורם לג׳וקר כמעט למות, מפרק לו את היד (התותבת) לגמרי, וגם הורס את הפנים של דול! בצד ההרוס. ואז בתור פיצוי הוא מחליט לממן את הקרקס את היד החדשה של ג׳וקר.
ואז גם מגלים את כל הרקע של דאגר ופיני ממקודם ודאגר בדיכאון אז או משהו אני לא יודע הוא בכלל מרגיש רגשות כמו בני אדם נורמלים? בכל מקרה אחרי שהוא כמעט חותך לעצמו את העורף אז הוא מקבל הרבה שיחות נפש מכולם ואז הוא וסנייק מתחילים לצאת אבל דול וביסט לא יודעות את זה (ג׳וקר כן ג׳וקר הוא הווינגמן) ואז דול תופסת אותם מחזיקים ידיים (האימה!) ומתרגשת ככ מספרת לכולם ואז ביסט נעלבת מזה אישית כי איכ גייז אבל אחרי מבט מפחיד אחד מג׳וקר היא מתחרטת (זה לקח יותר ממבט אחד אל תדאגו).
ואז אממממ… מה קורה אז? אני יודע שיש את העלילה של הקרקס הרגיל רק שזה לא כולם זה רק פיטר וונדי וג׳מבו שהצטרפו לקרקס כי זה הקרקס של סיאל ואז הם התחילו לחטוף ילדים וסיאל האשים את ג׳וקר אז הוא הפסיק לשלם ואז בגלל שאיימו לו על הכסף מר קראב החליט לחקור בעצמו. ואז הם גילו את פיטר וונדי וג׳מבו והם גילו שהאיש המכוער שיקר להם ואין בית מחסה יותר ואז הם רוקחים תוכנית מאוד מרושעת ואז מבקשים את שיתוף הפעולה של סיאל ואז הם מצליחים האיש המכוער מת יאק הילדים לא נשרפים ופיטר וונדי וג׳מבו הולכים לכלא. הם יחזרו מתישהו אני מקווה!
ועכשיו בדיוק התחלנו עלילה עם אבא של ג׳וקר אבל זה לא המשיך עדיין.
מגיע לי צל״ש שכתבתי את כל זה בלי להזכיר את סבסטיאן פעם אחת.

איו ווף ווף - אותו הדבר כמו למעלה רק שאמא ג׳וקר טיילור והרופא ברוס חיים כי הרגשנו רע.

איו מוסד גמילה לשדים - או בשמו הגרוע יותר איו רויאליטי. סיאל ואחיו התאום סוליי (כן לאח התאום לא קוראים סיאל תתמודדו) והם נסיכים אבל ההורים שלהם נשרפים או משהו ואז כת חוטפת אותם ואז סבסטיאן מגיע! (והנה הלך הצל״ש שלי). עכשיו כאן זה מעניין כי סבסטיאן הוא בתוכנית של מוסד גמילה לשדים שיפסיקו לאכול נשמות כי מסתבר שיש עכשיו תחליף הרבה יותר טוב וזה דמיינו שנשמות זה סיגריות שפעם זה נחשב לממש בריא ועכשיו צריך מוסד גמילה. אז כן סבסטיאן משרת את השניים המציקים האלו לחיים שלמים (שלהם לא שלו) ולא יוצא לו מזה כלום חוץ ממילה טובה מהמוסד גמילה! יאי!
בכל מקרה חזרה לקרקס הנחמד שלנו הם בערך אותו הדבר כאן הם לא פותחים קרקס אבל מתפרסמים ממופעי רחוב ואז סוליי (המלך) וסיאל (המלך בפועל) סוחרים אותם להיות ליצני חצר! אבל זה בעצם הכל תוכנית מרושעת של סיאל כי יש את הבחור הרע הזה שנקרא דוד של ג׳וקר (אני מקווה שזה לא מה שכתוב בתעודת זהות שלו האמת) שרצח את ההורים של ג׳וקר אחרי שג׳וקר נעלם וגנב את הירושה המשפחתית (אה כן המשפחה של ג׳וקר הם כאילו חצי מלוכה או משהו כזה פה? עברנו הרבה מאמא זונה הא.) ועכשיו בגלל שג׳וקר חזר הוא צריך לנסות להיפטר ממנו וככה סיאל תפס את האשם ברצח 3: ולג׳וקר יש המון כסף וכוח וכפר שלם אבל הוא גם סאלטי על מה שסיאל עשה אז הוא משתמש בכוח שלו בשביל להכריח את התאומים להקשיב לכל הבקשות הכי הזויות שלו (בניהם: לו ולדול מותר להצטרף לכל ארוחות העסקים שלהם. לדאגר מותר לאיים על אנשים עם סכינים. לביסט מותר להכניס את בטי לארמון. סנייק רוצה עכברים).
ואז כאן אממממ משהו שלא ציינתי קודם הניסויים על פיני ודאגר זה היה משהו שאבא פאנטומהייב עשה בשביל למצוא דרך לרפא את סיאל או משהו (אני בטוח שיש איזשהו קשר בין נשק אנושי ולרפא ילד חולה תהיו בשקט) אז כאן אין יותר מדענים כולם מתו ופיני ודאגר מגלים את זה דרך סיאל וסוליי. רגע ציינתי בכלל שבאיו מיאו מיאו מדענים פשוט התפרצו לקרקס ניסו לרצוח את דאגר ולחטוף את פיני? טוב עכשיו אתם יודעים.
אה היה כאן גם היסטוריה נהדרת (לא) בין ג׳וקר וביסט שאבא של ג׳וקר מגעיל והולך לבתי זונות והוא הביא את הילד בן ה14 שלו לבית זונות כי הוא רצה שהוא יהיה כמוהו (בגיל 14 איזה מגעיל) ואז הוא וביסט נפגשו שם! הם לא דיברו. אבל היא זכרה אותו.
היה גם את הקטע שסוליי רוצה שדאגר יהיה חבר שלו ורק שלו ויהיה איתו תמיד אבל לא סיימנו את זה עדיין.
כן אני לא זוכר עוד משהו שקרה כאן.
אה כאן זה חוקי להיות גייז אבל לא מקובל בגלל שהסיבה היחידה שהאיו הזה נוצר זה כי רצינו את סנייגר רוקדים יחד בנשף ריקודים. אבל סיאל לא יודע שהם ביחד. הוא חושב שהם מחזיקים ידיים כי הם לא מוצאים אישה שתחזיק איתם ידיים.


--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai


User Posted Image


"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 3 2025, 23:55 PM
צטט הודעה




Idiots. I'm surrounded by idiots
******

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
הודעות: 8403
חרמשים: 5683
מגדר:
משתמש מספר: 70658
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 03.10.2019


תקציר לקטעים שיתעדכן לפעמים:
יהיה כאן משהו כשיהיה כאן משהו. אין כאן כלום בינתיים.


אני סנייק ואתה דאגר! דאגר עובד על ה... פחד... שלו מנחשים בעזרת סנייק. ואמילי גיבורה אמיצה ועושה מה שכולנו רוצים לעשות.
-

מוסר לו את וובסטר.


--------------------

אומנות | כתיבה

User Posted Image

Ssayss Emily

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 3 2025, 23:57 PM
צטט הודעה




A Cat With A Hat In A Hat
**************

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 53811
חרמשים: 17698
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 05.05.2017


פשוט עוצם עיניים כזה בתקווה שהוא לא יקפוץ ככה אבל עדיין קופץ כשהוא מרגיש את וובסטר.


--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai


User Posted Image


"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 3 2025, 23:58 PM
צטט הודעה




Idiots. I'm surrounded by idiots
******

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
הודעות: 8403
חרמשים: 5683
מגדר:
משתמש מספר: 70658
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 03.10.2019


נותן לו מבט מרגיע (שהוא לא רואה כי העיניים שלו עצומות).


--------------------

אומנות | כתיבה

User Posted Image

Ssayss Emily

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 3 2025, 23:59 PM
צטט הודעה




A Cat With A Hat In A Hat
**************

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 53811
חרמשים: 17698
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 05.05.2017


פוקח עיניים בהיסוס ואז פשוט בוהה בוובסטר בוואה :0


--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai


User Posted Image


"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 4 2025, 11:51 AM
צטט הודעה




Idiots. I'm surrounded by idiots
******

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
הודעות: 8403
חרמשים: 5683
מגדר:
משתמש מספר: 70658
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 03.10.2019


"אתה בסדר? שואל וובסטר."


--------------------

אומנות | כתיבה

User Posted Image

Ssayss Emily

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 4 2025, 11:54 AM
צטט הודעה




A Cat With A Hat In A Hat
**************

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 53811
חרמשים: 17698
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 05.05.2017


״הוא מרגיש מוזר.״ ממלמל לעצמו כזה אבל עדיין בוואה


--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai


User Posted Image


"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 4 2025, 12:39 PM
צטט הודעה




Idiots. I'm surrounded by idiots
******

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
הודעות: 8403
חרמשים: 5683
מגדר:
משתמש מספר: 70658
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 03.10.2019


לא יודע אם להיעלב או לא.


--------------------

אומנות | כתיבה

User Posted Image

Ssayss Emily

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 4 2025, 13:40 PM
צטט הודעה




A Cat With A Hat In A Hat
**************

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 53811
חרמשים: 17698
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 05.05.2017


בסוף מפסיק לנעוץ מבט בוובסטר ומרים לסנייק כזה


--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai


User Posted Image


"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 4 2025, 20:37 PM
צטט הודעה




Idiots. I'm surrounded by idiots
******

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
הודעות: 8403
חרמשים: 5683
מגדר:
משתמש מספר: 70658
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 03.10.2019


קצת נבוך ומסיט את המבט כי הוא בהה בו בכל הזמן הזה.


--------------------

אומנות | כתיבה

User Posted Image

Ssayss Emily

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 4 2025, 20:38 PM
צטט הודעה




A Cat With A Hat In A Hat
**************

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 53811
חרמשים: 17698
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 05.05.2017


״מה קרה?״ מבולבל


--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai


User Posted Image


"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 4 2025, 20:40 PM
צטט הודעה




Idiots. I'm surrounded by idiots
******

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
הודעות: 8403
חרמשים: 5683
מגדר:
משתמש מספר: 70658
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 03.10.2019


"אמילי אומרת שהיא מקנאת."


--------------------

אומנות | כתיבה

User Posted Image

Ssayss Emily

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 4 2025, 20:40 PM
צטט הודעה




A Cat With A Hat In A Hat
**************

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 53811
חרמשים: 17698
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 05.05.2017


״מקנאת במה?״


--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai


User Posted Image


"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 4 2025, 20:42 PM
צטט הודעה




Idiots. I'm surrounded by idiots
******

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
הודעות: 8403
חרמשים: 5683
מגדר:
משתמש מספר: 70658
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 03.10.2019


מצביע על וובסטר.


--------------------

אומנות | כתיבה

User Posted Image

Ssayss Emily

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
פורסם ב: Jul 4 2025, 20:43 PM
צטט הודעה




A Cat With A Hat In A Hat
**************

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
הודעות: 53811
חרמשים: 17698
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה
תאריך הצטרפות: 05.05.2017


מסתכל על וובסטר. ״טוב, הייתי מחזיק גם אותה, אבל הם ארוכים מדי בשביל להחזיק כל אחד ביד אחת.״ כזה בהתנצלות.


--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai


User Posted Image


"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
Top
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (5) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

 



  ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219


פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025