![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 13:08 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא הולך משם,וכשהוא מציץ לכיווננו אני מחווה כלפיו אצבע שלישית
"אני מרגישה נהדר" אני אומרת בחיוך -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 13:10 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״הצלחנו לעצבן אותו,״ אני צוחק ולא מגיב לאצבעו. ״מי עושה אצבע שלישית? עברנו את השנה השביעית שלנו מזמן.״
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 13:11 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח
טונקס עשתה לכיוונו, לא להיפך *** "אולי אני צריכה להביא אותך איתי למשרד תמיד" אני אומרת, "אתה הנשק האולטימטיבי נגד בריונים" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 13:15 PM
|
||
״זה כי אני עונה בנחת ומשתדל לא לענות בעוקצנות. תנסי את זה מידי פעם,״ ממליץ לה.
---- אוי, אופסיי קראתי את זה הפוך אנחנו נתעלם מזה באלגנטיות של ממש:) -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 13:19 PM
|
||
"אז אנחנו בטוב? אתה כבר לא כועס עליי?"
** חיח -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 13:21 PM
|
||
״כועס עלייך? מעולם לא כעסתי עלייך.״
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 13:31 PM
|
||
"אבל אתה כזה... מרוחק ולא מדבר איתי! ואני יודעת שאני מעצבנת וחופרת, אבל אנחנו, או לפחות אתה, אנשים בוגרים. אם משהו מעצבן אותך אפשר לדבר עליו"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 13:38 PM
|
||
״אני לא מרוחק בכוונה. אני... אני לא רגיל לכל כך הרבה חברה חדשה מסביבי. אני רגיל רק לאנשים מסוימים ובודדים פה ושם, את יודעת. את לא מעצבנת, האישיות שלך מאוד דומה לשל רך-כף, ואותו אני סובל כבר במשך שנים.״
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 13:44 PM
|
||
"אוי לא, זה גרוע מכעס" אני מניחה את ידי על חזי בדרמטיות, "השווית אותי לסיריוס!"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 13:51 PM
|
||
אני מסתכל סביבי בחשש שמישהו שמע אותה אומרת את שמו של סיריוס ונאנח בהקלה כשמבין שאיש לא מתייחס אלינו.
״לא התכוונתי להשוות, רק להגיד שאני לא כועס עלייך.״ אני מניח את ידי על כתפה, אולי זה יעזור יותר להעברת דבריי. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 13:55 PM
|
||
המגע של ידו מעביר בכתפי החשופה עקצוץ משונה. הוא צריך להשתמש בקרם לחות, זאת הסיבה, כנראה.
"תודה" אני אומרת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 13:59 PM
|
||
אני מזיז את ידי במהירות ואנחנו ממשיכים להתקדם.
אני מרוחק מכל אחד, זה לא משהו אישי נגדה, אבל נראה שבה זה פגע אישית. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 14:02 PM
|
||
מגע ידו נשאר שם עוד דקות אחדות, אני כמעט מצטערת שהוא הוריד את ידו
שנינו יושבים מול פתח מחלקת השושאיסטים ומביטים -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 14:09 PM
|
||
״את מצליחה למצוא אנשים לדבר איתם במסדר?״ תמיד נראה שהיא מנסה להתחבב עליהם, אבל הם לא משתפים איתה פעולה.
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 14:12 PM
|
||
"טוב, יש את מודי, שהוא כאילו, מודל לחיקוי. ויש את מולי, שהיא ממש כמו אמא שלי רק בג'ינג'ית ועם המון ילדים, תמיד רציתי אחים, אבל... אין ממש מישהו בגילי לדבר איתו. צ'ארלי וויזלי בא פה ושם, אבל גם זה בקושי"
---- פאן פאקט: שניהם נולדו ב1974. כנראה הם היו יריבים בקווידיץ -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |