![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 21:53 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״לא אלבוס, תאמיני לי. הוא נותן לך להשתבץ במשימות שמתאימות לך. לא היית רוצה להסתובב ברחבי המשינה ולחפש חברי מסדר ישנים, נכון?״
------ את ממש ממש סקרנת עכשיו אז אם נגיד אנחנו הולכות על השנה הזאת של ההתאהבות, איך זה יקרה? היא תמשיך לחזר אחריו? אני גם אוהבת את הרעיון שרמוס יהיה המחוזר -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:11 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא תחזר אחריו, הוא יתחיל לשחרר מהפחדים שלו, הם אפילו יתנשקו כמה פעמים, ואז סיריוס ימות והוא יהיה כזה: שיט, אני אדם מסוכן. *פרידה ארוכה ומדוכדכת* דיימ, דמבי מת. יאללה, נתחתן.
*** ''ברור שכן''. אני משלבת את זרועותיי זו בזו, אני אולי נראית כמו ילדה קטנה וזעפנית, אבל אני מתכוונת לכך. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:18 PM
|
||
"אה, וואו. לא ידעתי שתרצי. אני אמרתי לאלבוס שאולי זה ישעמם אותך, סליחה."
------- יאללה -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:21 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח
*** משכתי בכתפיי בשנית, ''אתה לא היחיד שמסיק עליי דברים בהתחשב באיך שאני מדברת ונראית, אבל זה בסדר. אתה יכול לתקן את הטעות הקטנה שלך ואני לא אנטור לך טינה''. בשלב הזה אני שוב מחייכת ברשעות. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:25 PM
|
||
"אני לא בטוח שאני רוצה מהאופן שבו את מחייכת עכשיו."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:26 PM
|
||
''הו, לא, מותק. זה רק החיוך שמבהיר שלא כדאי לך *לא* לעשות את זה, אחרת תתחרט על היום בו נולדת''. כן. כן. אני קוראת לאנשים מותק כשאני מאיימת עליהם.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:28 PM
|
||
"אני מרגיש שחזרתי לגיל שש עשרה," אני ממלמל לעצמי ומעביר את ידי על השיער החדש הזמני שלי בייאוש.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:29 PM
|
||
''אה, כן, אני בטוחה שהרבה בחורות לוהטות איימו עליך ברצח בגיל שש עשרה''. אני מלהגת בשובבות.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:31 PM
|
||
אני מתעלם בכוונה מהצורה שבה היא מדברת ומסתכלת עליי כשאני עונה לה, "לא בחורות לוהטות, לא, רק ג'יימס כשהכרחתי אותו ללמוד למבחני אמצע שנה."
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:33 PM
|
||
איך מסתכלת עליו כשהוא עונה לה?
![]() *** אני לא מגיבה על כך מלבד חיוך משועשע. טוב, לא בדיוק בחורות לוהטות. אבל ראיתי תמונות של ג'יימס פוטר בן ה16. אלוהים אדירים, הוא היה לוהט כמו הר געש פעיל, מעניין למה לקח לו כל כך הרבה זמן להשיג את לילי. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:35 PM
|
||
"על מה את חושבת עכשיו?"
----- דיי, לא יודעתת, אין לי מושג בכלל מה כתבתי ![]() -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:38 PM
|
||
אני כמעט מסמיקה. כמעט. הרי אני בסופו של יום מטאמורפמאגוסית.
''נשמע שהיה לכם כיף בהוגוורטס''. אני אומרת, ''הלוואי שהייתה לי חבורה כזאת בזמנו'' *** חח דווקא חמוד -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:45 PM
|
||
"זה באמת היה ממש נחמד. אבל היו לך חברים טובים, נכון?"
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:48 PM
|
||
''ובכן, מן הסתם כן. דא. אבל אני לא בטוחה שהם היו נהפכים לאנימגוסים בשבילי''. אני מחייכת, ''זה ממש קול שהם עשו את זה בשבילך''.
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 22:54 PM
|
||
"לא ידעתי בכלל שהם עושים את זה עד שבטעות פיטר פלט את זה לידי. זה היה בין הדברים הכי מרגשים שהם עשו בשבילי." אני מחייך. זה הרגע שידעתי שהם באמת יהיו שם תמיד בשבילי.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |