![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:02 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדבר הטוב היחיד שיצר מפיטר פטיגרו, אני מניחה בשקט.
שנינו שותקים קצת. ''אז מה אתה אוהב?'' אני שואלת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:15 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"נראה לי שעניתי לך מספיק, לא?" אני קם ממקומי. "אני הולך להביא לי משהו לאכול. רוצה גם? כמובן, רק אם זה בסדר מצידך שאני אלך לכמה רגעים ואת תהיי פה לבד."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:18 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תוהה לעצמי אם הוא מיצה אותי לגמרי
''שוקו חם יהיה נחמד'' אני ממלמלת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:26 PM
|
||
"אני אחזור עוד כמה דקות."
----- אפשר לדלג בינתיים לחלק שהוא חוזר:) אני לא יודעת איך לכתוב את רמוס כאילו, לדחות אותה במחשבותיו או להתנהג כאילו לא קורה משהו? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:29 PM
|
||
אני חושבת שהראשון
ואת אלופה בזה, אני מרגישה דחויה בעצמי ![]() ******* אני לוגמת מהשוקו החמים שבידיי, המשקה האולטימטיבי. שותקת. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:36 PM
|
||
אני מתיישב הפעם מולה ונשען על הקיר. זו הייתה טעות לשבת לידה בהתחלה.
אני תוהה אם כדאי לנו להמשיך לדבר בזמן השמירה או פשוט לשתוק. כן, לשתוק יהיה טוב יותר בשביל כולם. ------ אז שרמוס יבין שכנראה יש איזה משהו והוא פשוט לא נותן לזה לקרות? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:38 PM
|
||
כן
*** שתיקה מלחיצה אותי אני מביטה בו, הקסם שמשנה את צורתו החל לפוג, המראה הקלאסי של רמוס חזר. "מה יש לך בכוס?" אני חוקרת. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:42 PM
|
||
"קפה שחור, למה?"
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:45 PM
|
||
''כמו שחשבתי''
אדם משעמם, בנאלי. צפוי. חסר טעם. טוב, אולי יש לו טעם טוב, מעולם לא ניסיתי לאכול רמוס לופין. אבל זה לא הופך אותו לפחות מעצבן במשעממותו. כל כך מעצבן. ומרתק בצורה מטרידה. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:48 PM
|
||
"אני חושב שאת ממעיטה בערך של הפשטות. זה בסדר לא לשתות את הקפה עם אקסטרה חלב או סוכר."
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:49 PM
|
||
''ממעיטה בערך של הפשטות? אני? אני הכי פשוטה וצנועה שיש. תראה אותי, לא הפכתי את האף שלי למקור אפילו פעם אחת''. אני מנידה את תלתליי החומים כשוקולד עשיר.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:55 PM
|
||
"היום. אבל זה הכשרון שלך, אני לא יכול להגיד לך על זה משהו."
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:57 PM
|
||
אני תוהה לעצמי מה יידרש כדי להרשים את הגאון הציניקן הזה
ואז תוהה למה כל כך אכפת לי ''תביא לטעום'' אני מצווה, ''בבקשה?'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 23:59 PM
|
||
"הוא מר, אני לא חושב שתאהבי את זה."
אני גם לא חושב שאני צריך להביא לך לטעום מהכוס שלי. אותה כוס ששתיתי ממנה עכשיו. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 00:01 AM
|
||
''אני מסוגלת לאהוב דברים מרירים, תתפלא. תוכל בתמורה לקבל מהשוקו הטעים והמתוק שלי''.
---- האם רמוס בעצמו הוא לא דבר מריר? ;) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |