![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 13:06 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני חושב שכדאי שנחזור עכשיו, הם מסתכלים עלינו."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 13:25 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו יוצאים מהבנק
"כדאי שנחזור עכשיו למפקדה" אני אומרת בעליזות *** אבלאבל רמוססס איפה הרגשות? ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 13:39 PM
|
||
"אני חושב שיש לי לעשות משהו קודם. אני- תלכי, אני אגיע אחר כך." אין לי משהו לעשות, אבל הקרבה אל נימפדורה בזמן האחרון מתחיל לעלות לי לראש ואני צריך ללכת להירגע.
------ הנה, הנה, מגיעע -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 13:59 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא
אני מתה לקרוא את המחשבות שלו זה שהיא ההיפך הגמור ממנו וזה מוציא ממנו תחושות שהוא לא חשב שמרגיש ![]() רעננה הם כאלה מושלמים *** "הו, אוקיי" אני מנידה בראשי, מעט מאוכזבת ומתעתקת אל כיכר גירמוולד. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 14:23 PM
|
||
אני נכנס אל הבר שנמצא מעבר לחומת הלבנים המשמשת ככניסה לסמטה ומתיישב על אחד הכסאות.
מה אני עושה? אני שואל את עצמי במחשבותיי בתסכול. החיבוק של נימפדורה קודם היה מעשה קטנטן ביותר, אבל כבר שבועות שאנחנו יוצאים למשימות ביחד ובכל פעם היא מתקרבת קצת יותר. ----- אני נראה לי אחלק את המחשבות שלו לכמה חלקים, סתם כדי שאוכל לחשוב על מה הוא יכול לחשוב רוצה שהוא יחזור שיכור? ![]() -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 14:32 PM
|
||
נשמע מעניין
![]() אבל אני יודעת שדברים כאלה רק יכולים לגרום למבוכה, במיוחד אם נעשות שיחות נפש מבולבלות וטונקס הרי לא תרצה לנשק אותו כשהוא שיכור, היא לא אדם כזה *** אני חוזרת לכיכר גירמוולד, מניחה את הדוח המפורט שלי בידיו של קינגסלי ואז חוזרת לעבודה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 14:44 PM
|
||
אני מזמין משקה ועוד משקה בעודי חושב שוב על הדברים שקרו היום.
סיריוס עשה לי שיחה עליה לפני כמה שבועות ואני הסכמתי כמובן עם כל מה שאמר. דבר לא יקרה ביני לבין נימפדורה, זה לא יכול לקרות, ואני אדאג שזה לא יקרה. אני בטוח שאני מפענח אותה בצורה שגויה, הרי מי כבר תרצה אותי? מי תרצה לצאת עם איש זאב? אני מצטמרר מהשנאה העצמית שתוקפת אותי והמשקאות ממשיכים לזרום בקצב מסחרר. כבר הפסקתי לספור כמה אני שותה. ------ כןכן, התכוונתי אולי הוא יחזור שיכור ולא כזה נחמד והם לא יעשו שחנש ביניהם, אלא אולי בגלל שהוא מנסה לחשוב על דברים ללמה לא לזרום עם מה שקורה (גיל, הוא איש זאב וכו' וכו'), הוא יגיד אותם בקול והיא תיעלב? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 15:06 PM
|
||
הם כבר בשלב הזה של ''כמה סיבות שלא כדאי שנהיה ביחד?''
אפשר לעשות שהוא שיכור והיא פשוט עוזרת לו עם השכרות כדי שלא כולם בבית יתעוררו *** לאחר כשעתיים מייגעות אני מתעתקת לבר החביב עליי, משקה אחד וזהו, אני מבטיחה לעצמי. הרווחת את זה דורה. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 16:10 PM
|
||
אני מחליק בגרוני עוד כוס אחת עד שאני קולט את נימפדורה נכנסת לבר.
------ אפשר שהם לא יגידו את זה אחד לשני, אבל כן סיכמנו שהוא יתחיל לדחות אותה במחשבות שלו, לא? כןכן, נדיר -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 16:49 PM
|
||
נדירה שאת
*** אני מתקרבת אליו, אפי מתעקל, "אתה שיכור" אני מציינת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 18:04 PM
|
||
״לא, אני לא,״ אני מבטל את דבריה ושיהוק בלתי רצוני נפלט מפי. ״טוב, אולי,״ אני מחייך בשכרות.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 18:35 PM
|
||
מתיישבת לידו סופרת במהירות את הכוסות, "אתה שתית את כל זה?" אני מזועזעת ומרחיקה ממנו את הכוס הכמעט מלאה, "מספיק"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 18:46 PM
|
||
״חכי, לא סיימתי לשתות את זה,״ אני מנסה לקחת ממנה את המשקה ונכשל כשלון חרוץ.
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 19:00 PM
|
||
אני מזמנת לו כוס של מים, "תשתה את זה במקום" אני מצווה
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 19:03 PM
|
||
אני נושף בתסכול, אבל לא מתווכח איתה ושותה את כל הכוס בבת אחת. הייתי שמח אם זו הייתה עוד כוס של וויסקי אש או רק בירה.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |