![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 19:10 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"עכשיו" אני אומרת בתקיפות, "אתה חוזר איתי לבית ולוקח שיקוי נגד. אתה תודה לי בבוקר"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 19:20 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״אני לא צריך ליווי, אני יכול ללכת לבד. הנה, תראי.״ אני קם מהכסא ומתחרט על זה ברגע שאני מועד וכמעט נשפך על הרצפה.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 19:25 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כן, מאמי, לא, מאמי". אני מגלגלת את עיניי ומרימה אותו בקושי מסוים. אין לי מושג איפה הוא גר ואני בטוחה במיליון אחוז שלא כדאי ללכת לבית של סיריוס ככה. כולם שם חסודים.
נותר רק מקום אחד... **** נחשי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 19:29 PM
|
||
״אני אנסה שוב.״ אני רואה לפי מבטה שהיא מפקפקת ביכולותיי כרגע, אז אני אוחז בגב הכסא ומצליח לעמוד ישר.
עד שאני נופל עליה שוב לאחר שניה וחצי. ----- הבית שלה? ![]() -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 19:33 PM
|
||
אני כורכת את זרועו סביב כתפיי, "מסוכן מדי להתנתק במצבך. ניאלץ ללכת ברגל או לחכות לתחבורה הציבורית של המוגלגית" אני מודיעה
*** כן -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 19:38 PM
|
||
"בואי נחכה לאוטובוס," אני ממלמל בשעה שאנחנו יוצאים אל הרחוב הסואן.
------ אווווו -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 19:45 PM
|
||
למרבה המזל, ההמתנה והנסיעה לא אורכים זמן רב. אנחנו מגיעים לבית שלי ואני מחטטת בארונות כדי למצוא את השיקוי.
---- כןןן -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 19:50 PM
|
||
אני נשכב על הספה שלה, שמאוד נוחה באופן מפתיע, ועוצם את עיניי. הראיה שלי הייתה מעורפלת במשך כל הנסיעה ואני בטוח שראיתי את ההיפוגריף של האגריד בתוך האוטובוס שנסענו בו.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 19:53 PM
|
||
אני מחייכת קלות כשאני רואה אותו כל כך חסר אונים ומשאירה את הכדור לצד כוס מים לידו. מכסה את גופו בשמיכת צמר והולכת למטבח, אכין לעצמי משהו בקטנה ואז אלך לישון בעצמי. בחדר שלי, כמובן. נעולה ליתר ביטחון.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 19:59 PM
|
||
אני מתעורר בבוקר בכאב ראש נוראי ומביט סביבי. איפה אני? אני מתרומם לישיבה במהירות ונתקף בעוד כאב ראש חד כמו סכין. "אח," אני משפשף את הרקה בעדינות ורואה את הכוס והכדור על השולחן לידי.
אני בולע את הכדור בקושי וחוזר לשכב על הספה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 20:01 PM
|
||
אני נמצאת במטבח, לבושה בפיג'מה קיצית קצרצרה ומטגנת חביתה כשאני שומעת ''אח'' מהסלון.
''קמת''. אני מציינת בעליזות, השיער שלי ורדרד היום, חיוור יותר מהגוון הרגיל. ''איך אתה מרגיש? רוצה לאכול?'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 20:11 PM
|
||
שיט, זאת נימפדורה. אני ישנתי אצל נימפדורה בבית אחרי שהשתכרתי? על הספה, אבל עדיין, היא לא הייתה צריכה לראות אותי במצב הזה.
אני מנסה להתרומם שוב, אבל הכדור עוד לא התחיל להשפיע, אז אני נשכב בחזרה ומסתכל עליה. "שיט, נימפדורה, אני ממש ממש מצטער שהיית צריכה לגרור אותי אתמול." -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 20:12 PM
|
||
''טונקס'' אני מזכירה בזרועות שלובות, ''עכשיו; חביתה או מקשוקשת?''
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 20:16 PM
|
||
"אני זורם עם מה שיש." אני לא מתכוון להתנצל על שהשתמשתי בשמה הפרטי. "מה שיהיה לך קל יותר להכין, אני לא רוצה להכביד עלייך."
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 20:19 PM
|
||
''אל תדאג, אתה לא כזה כבד''. אולי קצת, אבל שמונים ומשהו קילוגרמים לא יהרגו אותי. כנראה.
כעבור כמה דקות אני מושיטה לו צלחת עם ביצת עין ולחם מרוח בחמאה. ''אני הולכת להתלבש ואז יוצאת לעבודה, אתה מוזמן להישאר כאן עד שתרגיש טוב, רק אל תשכח לנעול אחריך''. אני מודיעה לו לפני שאני נעלמת בחדרי. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |