![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 20:23 PM
|
||
|
עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לוקח את הלחם ואוכל איתו את הביצה. אני מתענג על האוכל ומנסה להתעלם מהחששות שעולות לי לראש.
אני לא יודע אם כדאי לי להישאר כאן בזמן שהיא בעבודה. אני רוצה להישאר כאן במשך היום? ------- הוא רוצה להישאר שם במשך היום? יש לי הרגשה שאם כתבת את זה, אז יש לך תוכנית למה שיקרה אחר כך חחחחח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 20:28 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שלא
פתוחה להצעות למרות שזה יכול להיות מאוד מצחיק *** אני יוצאת מהחדר בשיער אסוף, מכנסיים צמודות-מתרחבות על רגליי וחולצה כהה של אחיות הגורל על גופי. אני מתיישבת על הספה ומתחילה לנעול נעליים גבוהות. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 20:43 PM
|
||
|
"אני לא חושב שכדאי שאשאר פה." אני בהחלט חושב שכדאי שאשאר פה, הספה פה כל כך נעימה ורכה ואני בהנגאובר רציני. אני גם לא חושב שכדאי שאתעתק לבית והוא רחוק ומבודד מידי מאנשים כדי שאלך ברגל או אסע באוטובוס. בנוסף, אני לא צריך להגיע היום למפקדה, ואני לא אוכל להסתכל על סיריוס בעיניים אם אגיע סתם ככה.
------ אולי אם מישהו יגיע אליה ובמקרה יראה אותו שם? אם הוא נשאר, אז שטונקס תגיד לו את זה בצורה כזאת ממש מצווה, שלא יתעסק איתה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 20:47 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא נשמע מצחיק שמישהו נכנס
מישהו מהמסדר ועוד אחד מהרכלנים מה הכוונה שלא יתעסק איתה? רמוס? *** "בסדר גמור. בכל מקרה, החטיפים נמצאים במדף הגבוה ביותר. ביי ביי" ואני יוצאת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 21:02 PM
|
||
|
לנעול אחריה? אני נשאר כאן? האוכל טעים, אז אני לא אתנגד לזה. והיא גם אמרה שיש לה חטיפים, אולי אני אמצא כמה נחשי גומי.
----- בהחלט אפשרר בעיקרון כן, אבל לא משנה, זה היה כבר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 21:12 PM
|
||
אהה
אז אולי בארוחת הערב ;) *** אני מדלגת לסוף יום העבודה ** "איזה כיף" אני מציינת, "אתה עדיין כאן". אני זורקת לעברו חבילה, "תיארתי לעצמי שעדיין תהיה שיכור מכדי ללכת לקנות מתנה לסיריוס אז הרשיתי לעצמי לקנות עבורך" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 21:16 PM
|
||
|
"יואו, נכון, אני שכחתי מזה לגמרי. אז מה קנית לו בשמי בסוף?"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 21:18 PM
|
||
"צעצוע בצורת גרים, הוא נוהם כשלוחצים עליו ויכול לשמש רשיון מעורר"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 21:25 PM
|
||
|
אני לא מאמין שהיא קנתה במקומי את המתנה בסוף. זה ממש יפה מצידה. היא גם עזרה לי אתמול כל כך הרבה.
"כמה זה עלה? אני אחזיר לך את הכסף." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 21:26 PM
|
||
"שטויות. מה אתה רוצה לארוחת ערב?"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 21:31 PM
|
||
|
"לא, ברצינות. הייתי אני צריך לעשות את זה." אני עוצר למשך כמה רגעים. "תודה," אני בכנות.
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 21:33 PM
|
||
"בשביל זה יש חברים" אני מחייכת, "מרגיש טוב יותר?_
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 21:36 PM
|
||
|
"לחלוטין, כן. היה משהו מעניין היום בעבודה?"
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 21:40 PM
|
||
"הו, לא, זה היה שיעמום טוטאלי" אני פושטת את הג'קט שלי ותולה אותו על המתלה. "רוצה ללכת להתקלח בזמן שאארגן לנו אוכל?"
*** 1) לטונקס יש שמפו בריח פירותי ממש נעים, ברגע שחופפים בו מתחילים לזהות אותו אם אחרים,לדוגמה היא עצמה, חופפים איתו #רקומרת 2) מי היית רוצה שייכנס לבית שלה כשהם אוכלים? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 21:47 PM
|
||
|
"אני אשמח." אני אתקלח מהר, אוכל ואחזור הביתה, נכון? פשוט.
------ אולי מולי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |