![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 21:56 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל מולי היא מתוקה
היא לא תלשין לסיריוס *** .כל כךךךך פשוט ;) ** הסיר על הכיריים, מוסיפה אליו כוס מים. קצת כרוב ובטטה, שמיר ו... טוב, אני הרי לא אגלה לכם את המתכון שלי. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:02 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פושט את בגדיי ומתחיל להתקלח. המים חמים ואני נרגע תחת הזרם.
אני פותח את בקבוק השמפו וריח פירותי יוצא מתוכו. ------- צריך אז מישהו צעיר כזה שבסדר עם סיריוס אולי אחד מהילדים של הוויזלים? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:05 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם בהווגורטס
אולי מנדנגוס פלצ'ר? *** בזמן שהאוכל מתבשל, אני מחליפה למשהו נוח יותר ומסדרת את השולחן לשניים. דבר שלא עשיתי נצח, מזל שעדיין יש לי מספיק כלים. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:10 PM
|
||
אני מסיים לחפוף ומסיים גם את המקלחת - לאחר שהסתבנתי גם בגופי.
חבל שאני צריך ללבוש שוב את הבגדים מאתמול, אבל אין כל כך ברירה. ------ התכוונתי לבוגרים יותר יואו, שכחתי ממנו לגמריי -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:14 PM
|
||
"האוכל מוכן" אני מכריזה
*** אני מתרגשתתת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:17 PM
|
||
"אני בא," קראתי ועברתי פעם אחרונה מול המראה. נימפדורה העירה לי על משהו לפני הרבה זמן ואמרתי שהוא לא ארוך מספיק כדי להסתפר, אבל עכשיו אני בטוח שכדאי שאעשה את זה.
------- חחחחחחח כולנווו באמת שכולנווו -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:21 PM
|
||
אני יושבת ליד השולחן, אצבעי מתופפת על הצלחת בחרדה לא מובנת.
תבשיל מריח נפלא, אני אמנם גרועה בקסמי בית, אבל אין כמו לבשל. "מוזמן לשבת. בתיאבון" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:23 PM
|
||
אני יוצא מהמקלחת והולך אל המטבח בעקבות הריח הנהדר. אני מוצא אותה יושבת ומחכה לי לאוכל.
"סליחה," אני אומר במהירות. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:26 PM
|
||
" אין על מה" אני נבוכה, בבית שלי. כמה משונה. אני מוזגת לו מהאוכל ואז לעצמי.
הוא בהחלט נראה טוב יותר מכפי שהיה בבוקר, נראה שהשינה והמקלחת הועילו לו. "איך ההאנגאובר?" אני שואלת בין לעיסות. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:29 PM
|
||
"נעלמה כלא הייתה. אני חושב שהחטיפים עזרו קצת. קצת מאוד, אפילו."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:30 PM
|
||
"ברור. אף פעם תשתכר אם אין לך אספקת חטיפים בכמות שתרעיל פיל"
*** מי תכתוב על ההפרעה ל"דייט" שלהם? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:36 PM
|
||
"זו מחשבה טובה. טובה מאוד."
------- לא באמת משנה לי אם את רוצה שאני, אז לעשות את עכשיו, או לחכות שהם ידברו עוד קצת? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:38 PM
|
||
אני מושכת בכתפיים בחיוך, "כזאת אני"
*** מממ בואי נחכה שיגיעו לרגע מאוד אינטימי מבחינת דיבורים -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:41 PM
|
||
"האוכל מאוד טעים. מתכון שלך?"
------ סגור -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2025, 22:45 PM
|
||
"של אבא שלי, אני רק הוספתי כמה שיפורים".
אני מוסיפה לו עוד כף על הצלחת *** טוב, עד כמה קלישאתי תרצי את המנה שלך? אצבעות שנוגעות? אוי לא, נשפך עליך רוטב, תן לי לנקות? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |