![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 13:33 PM
|
||
|
עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״נימפדורה,״ אני קורא בהפתעה. היא לא הייתה צריכה להיכנס עכשיו ולראות את זה.
״את,״ מסנן סיריוס בכעס, ״אני לא יודע מי הרשה בכלל להכניס אותו לבית שלך.״ ------- אוף, אני גם לא הסיריוס החדש שאנחנו ממציאות לשרשור הזה יותר מידי שונה מהסיריוס הרגיל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 13:40 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון
אבל לכי תדעי איך את היית מתנהגת אחרי אזקאבאן *** אני מצחקקת, "אתה לא מרשה לי להכניס אותו לבית שלי? שמעת, רמוס? הוא לא מרשה לי להכניס אותך לבית שאני משלמת עליו שכר דירה לכל הרוחות!" וכעת גם אני כועסת. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 14:15 PM
|
||
|
"אני חושב שכולנו צריכים להירגע," אני מגייס את הקול הכי רגוע שלי. "סיריוס לא התכוון, נכון?" אני שואל אותו.
"מה הוא עשה אצלך בבית, לכל הרוחות?!" ומשתמש במילים שהשתמשה היא לפני כן. "הוא באמת ישן אצלך בבית? אתם ביחד עכשיו?" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 14:21 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צובטת את גשר אפי ביאוש, "ג'יזס, סיריוס. אתה מטומטם. רמוס, רוצה להסביר למה?"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 14:26 PM
|
||
|
"אני בסך הכול השתכרתי בבר והיא עזרה לי להגיע למקום מבטחים. ישנתי על הספה שלה כשהיא הייתה בחדר שלה. לא קורה בינינו כלום, אני מבטיח לך."
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 14:29 PM
|
||
כלומר. נגענו זה לזו בקצה היד ואני ניגבתי את המים שנשפכו עליו. אבל זה לא אומר כלום.
"נראה לך שהייתי יוצאת עם החבר הכי טוב שלך מבלי להגיד לך כלום?" גבותיי מתרוממות. טוב, אולי כן. בהתחשב באיך שהוא הגיב הרגע. "תתנצל בפניי רמוס, אני דורשת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 14:32 PM
|
||
|
הוא סוף סוף עוזב את בגדיי ומיישר אותם. "סליחה, ירחוני," ממלמל וטופח לי על הכתף. "המנדנגוס הזה הכניס רעיונות מטופשים לראש שלי."
"באמת מטופשים," אני ממלמל. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 14:35 PM
|
||
"עכשיו כשיישרנו את ההדורים והגענו למסקנה שאסור לסמוך על מנדנגוס פלצ'ר, בואו נלך ליהנות מהמסיבה. יום הולדת שמח סירי". אני כמעט דוחפת אותו מהחדר.
*** עכשיו סיריוס יכול להיות סיריוס -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 14:38 PM
|
||
|
"כן," קורא בקול מאושר, "יום הולדת שמח ונהדר לי!"
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 14:42 PM
|
||
אני תופסת את מבטו של רמוס ומגלגלת לכיוונו עיניים כאומרת, "אתה מאמין על הבנאדם הזה?"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 14:43 PM
|
||
|
"הוא... בהחלט בן אדם מיוחד." אני צוחק. הדברים שסיריוס עושה כבר לא מפתיעים אותי עד כדי כך.
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 14:46 PM
|
||
אני סוגרת את הדלת, כך שסיריוס יישאר רחוק מאיתנו, "יש לי רעיון מרושע" אני אומרת בחיוך תואם, "אתה זורם איתי?"
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 14:55 PM
|
||
|
״אה, אממ... בטח, נראה לי.״
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 14:57 PM
|
||
"אז מה דעתך... שנעבוד עליו שאנחנו באמת זוג?" עיניי בורקות ואני עושה המון תנועות ג'ז של התרגשות
*** חייבת ללכת, העבודה :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 15:36 PM
|
||
|
הנשימה שלי נעתקת ואני מסתכל עליה בבלבול. ״זה לא מה שהרגע ניסינו למנוע? שסיריוס *לא* יחשוב שאנחנו ביחד?״
------ בהצלוחה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |