![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 15:43 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כן, טוב, נכון. אבל אם יש דבר שסיריוס בלק מעריך זה מתיחות טובות, הוא יצחק על זה בסופו של דבר".
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 15:44 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״כן, בסוף. הפעם הוא בטוח לא ייתן לי להתחמק ממנו.״
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 15:56 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אבל תאר לעצמך את הפרצוף שהוא יעשה כשגם הפעם נגיד לו שזה לא באמת"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 16:31 PM
|
||
אני מנסה לדמיין את זה וזה באמת מצחיק אותי קצת. כבר שכחתי איך זה לצחוק ולעשות כיף.
״אני לא מאמין שאני מסכים לזה, אבל בואי נעשה את זה.״ -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 16:47 PM
|
||
"יש! נהדר!" אני מקפצצת, "ועכשיו, כדאי שנחזור. אחרת יסיימו לנו את האוכל"
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 16:52 PM
|
||
״באמת כדאי.״ ואנחנו צועדים בחזרה אל חדר האוכל.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 17:07 PM
|
||
אזזז
מה עושים? *** "אני מתה על השיר הזה" אני מציינת תוך כדי כרסום -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 17:14 PM
|
||
״אני אלך להגיד שלום לאנשים,״ אני אומר ומתרחק לצד השני של החדר כדי לדבר עם הזוג וויזלי.
----- אולי נדלג לסוף של יום ההולדת שלו ואז הם יגידו לו את זה או שאת רוצה שזה יהיה ביום אחר? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 17:18 PM
|
||
ביום אחר
יותר קרוב לכריסמס **** אני רוקדת, כמובן, בצורה הכי טונקסית שיש השיער משתנה תוך כדי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 17:41 PM
|
||
אני לא יודע למה הסכמתי למה שהסכמתי, אבל בסוף הסכמתי. אני מנסה שלא להסתכל עליה בכל הערב כשהיא רוקדת עם סיריוס.
-------- אז אולי נתקדם לכמה זמן לפני כן, לא יודעת, אני מרגישה שזה לא כל כך זז -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 18:01 PM
|
||
כנל
אפשר להוסיף קרבות הקרבות דיאלוגים צרחות כעסים כל מה שיוביל אקשן *** הזמן: ארתור וויזלי נפצע *** אלוהים אדירים. איזה סיוט. ולחשוב שהיינו שם יום קודם לכן. אני מביטה בארתור חסר ההכרה ולא יודעת מה לומר. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 18:50 PM
|
||
אני יושב על יד מיטתו של ארתור ביחד עם מולי. היא מנסה להראות חזקה, אבל אני רואה בעיניה שהיא ממש דואגת.
------- זהו, נכון צריך אקשן -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 18:54 PM
|
||
אני מחבקת את מולי מאחורה, כמו שאמא שלי עושה לי בעיתות משבר. אני מחפשת את מבטם של שאר חברי המסדר, אולי מוטב להשאיר את הוויזלים לבד. כרגע.
*** אני זורמת מבחינתי שיהיה הכי סוריאליסטי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 20:12 PM
|
||
אני מסתכל על ארתור וחושב על איך שהארי ידע. זה היה מוזר, אבל לא מופרח.
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 21:13 PM
|
||
אני יוצאת החוצה
יותר מדי חרדה במקום אחד -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |