![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 21:49 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רואה בזווית עיני את נימפדורה יוצאת מהחדר בסערה ואני קם אחריה.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 21:54 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מניחה את שתי ידיי על חזי ומנסה לנשום בכבדות
זה יותר מדי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 22:22 PM
|
||
״נימפדורה?״ אני שואל בדאגה. ״מה קרה?״
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 22:23 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"רמוס" אני נאחזת בו כאילו היה אוכל למורעב
"אנחנו... היינו שם... אתמול" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 23:21 PM
|
||
"נכון, אבל אנחנו בסדר. את בסדר."
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 23:36 PM
|
||
''וגם ארתור היה בסדר אתמול''. אני מייבבת בחוסר מקצועיות משווע. אני מנגבת את פניי בשרוול הסוודר שלי, ''אני מצטערת. אתה יכול לחזור לבפנים, זה רק... אני צריכה אוויר''.
*** ממ תגידי, אבא שלך איש זאב? כי את הירח שלי אה אה אה איך זה? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2025, 23:58 PM
|
||
"אני לא משאיר אותך ככה. בואי נצא אל מחוץ לבית החולים, יהיה לך יותר אוויר." אני מניח את ידיי על כתפיה ומוביל את שנינו בנחת החוצה.
------ אממממ, מה? חחחחחחח לא נראה לי שהבנתי ולילה טוב ונהדר:) -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 00:02 AM
|
||
זה מה שקורה כשנותנים לבינה המלאכותית להתחיל איתך
![]() *** אני מושכת באפי ועוצמת את עיניי בשעה שהאוויר הצלול מרענן אותי. ''אני מרגישה הרבה יותר טוב, אתה יכול לחזור, תודה''. אבל אני לא רוצה שהוא יחזור לבפנים. הנוכחות שלו, משהו בה, מייצב אותי. *** יש לי כמה רעיונות לעלילה אספר לך מחר לילה טובב -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 11:13 AM
|
||
״את לא נראית הרבה יותר טוב. אני לא משאיר אותך ככה.״
-------- בוקר טובב:) -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 11:32 AM
|
||
"וואו, איזו מחמאה" אני מגחכת, "רוב האנשים לא פשוט נראים טוב בכל מצב, רמוס"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 11:48 AM
|
||
"אני יודע. אבל אני גם יודע שאת לא מרגישה יותר טוב עכשיו."
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 11:58 AM
|
||
זה היה כזה
"רוב האנשים לא נראים טוב בכל מצב, רמוס. אבל אתה משום מה כן" *** מוזמנת להתעלל בהם אני זורמת *** "תעזוב את זה. איך *אתה* מרגיש? היה ירח מלא לפני יומיים, לא?" וכן. התחלתי לעקוב אחרי מולדי הירח. סתם, מתוך סקרנות גרידא. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 12:05 PM
|
||
אני לא אוהב לדבר על זה, אבל לפחות זה גרם לה להתעסק במשהו אחר ולא בארתור. "אני כבכר רגיל להרגשה הזאת של האחרי, לא משהו מיוחד."
------- אופסי חשוב להבין שאני לא מבינה את הרמזים שנכתבים פה (נראה לי כבר שמת לב) ![]() עכשיו זה הריב? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 12:10 PM
|
||
ממ
אולי מוקדם מדי לזה אבל הם יכולים להתנשק בכל מקרה 🤭 *** אצבעי משרטטת באוויר את הצלקות הכסופות שעל פניו, דבר שגורם באופן אוטומטי לקבל גוון מתכתי בהיר. "אתה רוצה... לדבר על זה?" בהיסוס קל. *** דרך אגב, זה נהדר שאת לא מבינה את השטויות שלי, כי גם רמוס לא מבין את השטויות של נימפדורה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 12:17 PM
|
||
אף אחד עוד לא שאל אותי את זה ואני מתקשה לענות מיד. היא לא תבין את זה אם אתחיל לספר לה, אין מישהו שיבין.
"לא," אני אומר לבסוף. אני לא צריך להכביד עליה עם הדברים שלי. -------- ממש מוציאה מהלימון לימונדה חחחחחח אז נראה לי שאת הנשיקה נשמור להמשך, שבאמת ייווצר איזשהו מתח;) -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |