![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 12:21 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מושכת בכתפיי. אני סיפרתי לו על הפרידה המשפילה מג'ונתן, ועברנו כל כך הרבה מאז, למרות שהוא נמנע באופן מוחלט להתקרב לאזור הבית שלי או כבר מאז התקרית. אולי הוא פשוט אדם כזה, שאוהב לנתק את עצמו מאחרים. אני מסרבת לחשוב על האפשרות האחרת, שהוא מנסה לנתק רק אותי באופן ספציפי.
** חח סבבי! תעדכני כשזה מרגיש לך מתאים -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 12:27 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רואה שהיא רגועה יותר, אך לא לגמרי, ומחייך. "עכשיו אני יכול לראות שאת מרגישה יותר טוב."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 12:29 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כן, כן, זה נכון" אני ממשיכה לשמור על פרצוף שלו ורגוע, אבל בתוכי זועמת. באמת, רמוס, שום דבר לא מוציא אותך משלוותך הנצחית? אתה איש זאב, לכל הרוחות, ואני קרציה קטנה שמציקה לך בשאלות. אני רוצה לראות אותו כועס, אני רוצה שהוא יפסיק להיות כזה מושלם.
** אני לא בתוכה מה אני עושה עם הדמות הזאת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 14:09 PM
|
||
"רוצה לחזור למפקדה? נספר לסיריוס איך ארתור."
--------- את עושה אותה מעולהה באמת הכתיבה שלך עם הדמות הזאת ממש ממש טובה -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 14:32 PM
|
||
תודה
![]() חייבת להגיד שאני מתה על רמוס שלך! *** "כמובן. סיריוס צריך לדעת". אני לא יכולה לנצח את החבר הכי טוב שלו. אני גם לא יודעת למה אני בכלל רוצה לנצח -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 14:36 PM
|
||
אני מסתכל בבלבול על פניה של נימפדורה, אבל היא כבר מתעתקת למפקדה. אני אחריה.
------- אוווו ![]() אני באמת קיוויתי שאני עושה אותו טוב -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 14:51 PM
|
||
''היי סירי''. אני רוכנת ומלטפת את ראשו של הכלב הרובץ ליד האח, ''יש לנו כמה חדשות''.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 15:01 PM
|
||
הוא משתנה חזרה לעצמו ומתיישב על הכורסה שלו. "איך ארתור?"
------- (אני מניחה שהוא כבר יודע על ארתור כי הם גרים באותו הבית) -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 15:49 PM
|
||
"הוא בתרדמת כרגע, אבל המצב שלו יציב. כמו כן, המרפאים משוכנעים שבזכות ההגעה המוקדמת לקדוש מנגו הוא יחלים במהירות" אני מצטטת מילה במילה את דבריה של הבטחה, אני מביטה ברמוס, "שכחתי משהו?"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 16:20 PM
|
||
"לא חושב. אולי תדבר עם הארי, סיריוס? הוא זה שאמר לנו עליו."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 16:42 PM
|
||
הוא חייך, "הם יהיו כאן בחופשה, נכון? הם צריכים להיות כאן"
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 17:20 PM
|
||
״כן, כן, הם יהיו כאן כולם. תהיה לך חברה יותר מעניינת ממני.״
-------- אני מכינה לך הפתעה ![]() (לא כזה קשור לשרשור, אבל כן יכול להזכיר;) -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 17:24 PM
|
||
אהה
מחכה לזה *** "מה יכול להיות יותר מעניין מקונדסאי לשעבר שנלחם כעת בכוחות האופל?" אני שואלת ברצינות תהומית -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 18:04 PM
|
||
״ירחוני ממעיט בערכו,״ מסביר סיריוס. ״אתה גם חברה טובה. אני אוהב שאתה מגיע לפה.״
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 18:48 PM
|
||
"הו וואה" אני סוקרת את גבותיי, "לנגן לכם החצוצרה לאור נרות רומנטי?"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |