![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 20:46 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כוסית. קטנה קטנה קטנה". אני מדגישה ומביטה בשני הגברים בחומרה כדי שיראו שאני רצינית.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 20:48 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיריוס מצמצם את עיניו כלפיה. "כוס אחת. גדולה מאוד."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 20:54 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"איזה מזל שלא שואלים אותך" אני מדקלמת כאילו היה זה שיר, אני מושכת את זרועו של רמוס ויוצאת מהחדר
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 21:13 PM
|
||
"קשה לך כשאנשים משתכרים, אה?" אני נזכר באיך שטיפלה בי כשאני הייתי שיכור. "הוא לא בחוץ בבר, זה בסדר להשתכר בתוך הבית, לא?"
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 21:19 PM
|
||
"בכל מקרה לא הייתי מטפלת בו כמו שטיפלתי בך" אני אומרת, "בניגוד אליך, הוא רק מחפש הזדמנויות לשתות כדי לשכוח"
זאת לא הסיבה היחידה כמובן, אבל את האחרת קשה להסביר. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 21:22 PM
|
||
"ובצדק מגיע לו לרצות לשכוח. ניתן לו כוסית קטנה ונארח לו חברה. אז איך אמרת שמכינים את השוקו הזה? מתחשק לי לנסות אותו."
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 21:24 PM
|
||
''ידעתי שבסוף תרצה משהו מתוק'' אני מחייכת, ''אני משפיעה עליך!''
*** הם צריכים לנהל שיחה שבו היא כזה: ''אלכוהול זה לא הבעיה. אלא הבריחה מהבעיות. למה שתית אז?'' ואז כזה: ...? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 21:28 PM
|
||
"לצערי..." אני מסתכל עליה מפזזת בין הארונות כשהיא מוציאה את כל המצרכים הנחוצים.
--------- נעשה שסיריוס יעלה לחדר שלו ואז הם יישארו בסלון וידברו עם השוקו החם -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 21:33 PM
|
||
''אויש נו, אני יודעת שאתה מעריץ אותי''. אני צוחקת ומסתובבת לאחור, קורצת, ''אוהב את מה שאתה רואה?'' אני כמובן מתכוונת, ואף מחווה בידיי, על כל המרכיבים הדרושים.
אולי זה לא הביטוי הראוי. נעע, למי אכפת? *** כןןןן -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 21:39 PM
|
||
אני מאדים ולא יודע לאיפה להסתכל, כי המחשבה הראשונה היא להסתכל *עליה*. אני בטוח שהיא לא מבינה מה היא אומרת, אבל שוב, זה לא עוצר אותה מלהמשיך לדבר.
היא מושכת שוב את תשומת ליבי כשהיא מחממת בקומקום את המים. ------- זה היה בסדר מה שכתבתי?🙈 -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 21:45 PM
|
||
חח
זה נהדר ** המים רותחים כמו העניינים, בערך -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 21:48 PM
|
||
"אז מה עושים עכשיו?" אני שואל.
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 21:50 PM
|
||
"סתכל ותלמד" אני אומרת, אבל למעשה מחלקת לו טונות של הוראות
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 21:59 PM
|
||
"זהו? סיימנו?" אני שואל וצופה בה מחפשת משהו אחרון. "מה את מחפשת?"
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 22:09 PM
|
||
"קצפת! אי אפשר בלי קצפת!"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |