![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 22:10 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אה, כמובן, איך יכולתי לשכוח מזה?"
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 22:15 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מזגגת קצפת עם סוכריות לכוסות שלנו, "פתח ת'פה" אני מורה וממלאה את פיו הקצפת מתוקה
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 22:20 PM
|
||
זה מצחיק איך שהיא עומדת על קצות אצבעותיה כדי להגיע לפה שלי ולמלא לי אותו בקצפת.
"זה טעים," אני אומר כשהיא מסיימת ומלקק את השפתיים שהתלכלכו גם כן מהקצפת. -------- -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 22:31 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"יש לך קצת שפספסת" אני מנקה את שארית הקצפת משפתו התחתונה באגודלי.
זה אינטימי באופן מפתיע *** קלישאתי באופן נהדר -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 22:36 PM
|
||
אני קופא ומבין שאנחנו ממש ממש קרובים עכשיו. אני מכחכח בגרוני ומתרחק קצת אחורה.
״כדאי שנלך לסיריוס, הוא בטח מחכה.״ אני לוקח את הכוסית הקטנה שלו וכוס השוקו שלי וממהר לצאת מהמטבח כשנימפדורה מאחוריי. -------- אני יודעת וזה הכי טובב הלוואי שיכלו להתנשק שם -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 22:39 PM
|
||
חח
נכון ** טיפשה. נימפדורה. טיפשה. אני חושבת לעצמי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 22:46 PM
|
||
״הנה, הכוסית המאוד קטנה שלך,״ אומר ומושיט לסיריוס את הכוסית. הוא שותה אותה בלגימה אחת.
״תודה.״ אני מתיישב על הספה ונימפדורה לידי, פלאשבק לאותה סיטואציה שהיינו בה פעם שעברה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 22:50 PM
|
||
אני חושבת על רמוס, מעולף על הספה
ואז אני נזכרת בכל הפעמים שבהן שכבתי מאז על הספה, ניסיתי לחוש חום כלשהו. אותו. כמו טיפשה. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 23:00 PM
|
||
״טוב, סליחה חברה, אני לא מסוגל. אני הולך לישון,״ מודיע סיריוס והולך לחדרו.
-------- את לא טיפשה, טונקסס, את מהממת וחכמה ועוד מעט רמוס ינשק אותךך חכי עוד קצתת -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2025, 23:16 PM
|
||
אעההה
*** "ברוך שפטרנו" אני קוראת בקול,כדי שישמע. פתאום רק שנינו לבד. רמוס ואני. דברים מוזרים קורים כשרק אנחנו נוכחים, ולכן אני שותה מהשוקו שלי במהירות. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 00:00 AM
|
||
״אני גם!״ קורא בחזרה.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 00:00 AM
|
||
''אז איך זה?'' אני שואלת, ''הרבה יותר טוב מהמריר המגעיל שלך, לא?''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 00:20 AM
|
||
״זה לא מגעיל,״ אני מנסה להגן על הטעם שלי. ״בסך הכול... שונה.״
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 00:21 AM
|
||
''כן, טוב, אחרי שתיקח לגימה הגונה מהשוקו שלי לא תוכל לחשוב אפילו על לחזור למשקה ה... שונה שלך''.
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 00:29 AM
|
||
אני צוחק ולוקח לגימה *הגונה* מהשוקו. הטעם... בהחלט טעים. אני פוער את עיניי ושותה שוב.
״זה טעים. מאוד.״ -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |