![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 00:30 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מניפה את שיערי בשחצנות, ''אני יודעת! אני יודעת!''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 00:36 AM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״כן, את צדקת.״ לא מפריע לי שהיא צדקה, כי זה באמת מאוד טעים. אני שותה שוב ומרגיש שהשפם מתכסה בקצפת המתוקה.
-------- חיחי -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 00:37 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''אוי נו''. אני צוחקת, ''עכשיו אתה בטח עושה את זה בכוונה''.
**** חח זה כל כך כיףף -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 00:43 AM
|
||
״אני לא! את שמת הרבה קצפת.״
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 00:45 AM
|
||
''כי קצפת זה חיים, דא. אבל אתה לא רואה אותי מתלכלכת''. אני עושה ידי ג'ז לכיוון השפתיים שלי כדי שיראה כמה נקי אני אוכלת, ''בכל מקרה, אמורות להיות כמה מטפחות כאן...'' אני מניחה את השוקו ומחפשת.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 02:03 AM
|
||
״אני אנגב עם הידיים, זה בסדר.״
------- בספק אם את ערה עדיין🙃 -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 08:58 AM
|
||
אופס
*** אני מביטה בו מנגב את שפתו ושוב מודעת עד כאב לעובדה שרק שנינו נוכחים. מיליון שאלות עולות בי, אבל אני נוצרת אותן בתוכי, זה לא מתאים -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 10:22 AM
|
||
״אז מה הקטע שלך עם אלכוהול? למה את סולדת ממנו כל כך?״
------- חחחחח הכול טוב, לא מאשימה אותך -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 10:30 AM
|
||
''כי אלכוהול זו הדרך של אנשים לברוח מהבעיות שלהם במקום להתמודד איתן''. אני מושכת בכתפיי, ''ומה הקטע שלך? למה שאתה תצטרך לשתות?''
*** אבל הייתי ערה עד איזה 3 דקות לפני ששלחת את ההודעה :( אימלה, היא ממש ג'ןזי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 10:39 AM
|
||
אני תוהה אם כדאי שנמשיך לדבר על זה. אני פתחתי את השיחה, אבל בקלות רבה היא הפכה אותה חזרה אליי.
״אני מניח שגם לי יש... כמה דברים שהייתי רוצה לשכוח מהם.״ -------- לא נורא. הכול לטובה🫶🏻 תקשיביי, אני חלמתי שאת החזרת את סיריוס למטה (היה בשירותים וחזר) ואז הייתי כזה: אוף, אז אין שחנש יותר:( הנשיקה תהיה רק בכריסמס עצמו, נכון? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 10:42 AM
|
||
מממ
אני פתוחה להצעות *** חח אני הורסת שמחות גם בחלום *** אני מחבקת את ברכיי ומשעינה עליהן את ראשי, מביטה בו, "לא היית מעדיף, נניח, לדבר על זה עם מישהו? הטיפה המרה לא באמת מאזינה טובה". -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 10:51 AM
|
||
״כן, אבל היא לא תשפוט אותך כשתספר לה את הבעיות.
----- צריך ריב, או שעובדים על סיריוס? חחחח ואז ראיתי שכתבת איזו פסקה ממש ממש ארוכה, אז חשבתי שאני גם צריכה לעשות את זה -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 10:56 AM
|
||
חח
אממ אני חושבת שריב שמוביל לנשיקה צריך לקרות כששניהם כבר מאוהבים זה בזו בסתר ואז הם כזה צועקים צועקים ורמוס כזה: ''למה את עושה ככה ככה?'' והיא כזה: ''כי אני אוהבת אותך, חתיכת אידיוט''. או, אפשר גם בלי זה ופשוט נשיקה. לעבוד על סיריוס זה כיף, הבעיה היא שאז הוא לא יאמין להם כשהם יספרו לו שבאמת קורה ביניהם משהו *** ''גם... אני לא'' אני מצהירה, ''ואני, לפחות במודע, לא גורמת לכאבי ראש מזעזעים''. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 11:07 AM
|
||
״כולם שופטים. כולם תמיד שופטים את מה שקורה.״
-------- אפשר לעשות שהם רבים ורבים, נימפדורה תגיד או תעשה איזה משהו באמצע הריב ואז בום! רמוס יחשוב כזה: אוח, לעזאזל. ואז מנשק אותה -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 11:15 AM
|
||
אוווו
זה הרבה יותר טובבבב *** ''אבל אני לא. עשיתי בעצמי דברים כל כך מזעזעים בעבר ואני רק בת 22! אני בספק אם תוכל לספר לי משהו שיהיה יותר גרוע ממני לפני שנים ספורות''. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |