![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 11:31 AM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלב שלי נצבט כשהיא מזכירה את הגיל שלה, ואני מנסה לחשוב למה. ״אני מעריך את זה שאת מנסה להיות אוזן קשבת, אבל זה בסדר, אין צורך בכך.״
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 11:36 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תוהה לעצמי למה אני מנסה, בצורה כה נואשת, להתקרב אליו ולהתיידד איתו, כשהוא תמיד מרחיק אותי.
"אוקיי. אבל בפעם הבאה שאתפוס אותך בבר אני אתן לך ספה פחות נוחה לישון עליה" אני מאיימת. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 11:43 AM
|
||
״את לא תתפסי אותי בבר שוב, לפחות לא שיכור,״ הבטחתי לה.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 11:44 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"יופי" אני אומרת, אולי מעט באכזבה. אני לא רוצה שהוא ישתכר, אבל מתברר שזו הדרך היחידה לגרום לו להיות בבית שלי.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 11:52 AM
|
||
״כן.״ אני מסיים את השוקו שלי וקם כדי שאוכל להחזיר את זה למטבח. ״להחזיר גם את שלך?״
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 11:55 AM
|
||
"אני אשמח, תודה" אני אומרת כשמה שאני מתכוונת אליו למעשה זה, "אלוהים, רמוס, אתה מעצבן אותי כך שאני לא יודעת אם אני רוצה להרביץ לך או לנשק אותך"
הקטע עם הנשיקות לא ברור לי. למרות השפתיים שלו בהחלט נראות נחמדות ביותר,כשחושבים על זה לא שאני חושבת על זה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 12:07 PM
|
||
אני לוקח מידה את הכוס ושוב האצבעות נפגשות. ושוב הזרם החשמלי זורם מועבר אליי לגוף.
״אני חושב שאני אחזור הביתה עכשיו,״ אני אומר כשאני חוזר מהמטבח. אני מרגישה עכשיו בעייפות ובכאב של השרירים שלי מאז ליל הירח המלא האחרון לפני יומיים. ״את תישארי פה?״ -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 12:11 PM
|
||
אני לא רוצה להישאר במקום המפחיד הזה בלעדיו.
"אני אלך" אני מחליטה. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 12:21 PM
|
||
״בסדר. נתראה בהמשך, נימפדורה.״ אני נפרד ממנה בנפנוף יד כשאני יוצא מהבית ומתעתק אל שלי.
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 12:28 PM
|
||
"זה טונקס!" אני צועקת לאוויר. מה הבעיה של הבן אדם הזה עם השם שלי, לכל הרוחות? למה הוא מתעקש לחרפן אותי?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 13:48 PM
|
||
אני עוזר למולי לארגן את השולחן ומדבר עם ארתור תוך כדי. הוא השתחרר מבית החולים, אבל עדיין רואים את כל גופו מכוסה בפצעים.
------- דילגתי קצת:) -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 13:55 PM
|
||
בדיוק באתי להציע
מי מהם מתחיל את הריב? *** אני מסייעת לילדים להכין את עץ חג המולד הטוב ביותר שנראה עד כה בכיכר גירמוולד ובבריטניה כולה. באיזשהו שלב, לבקשתם של פרד וג'ורג', שיעורי נהיה ירוק, קשיח ומחודד, ואני מקשטת אותו בכוכבי זהב. בייסיקלי, השיער שלי הופך לעץ חג מולד -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 14:02 PM
|
||
״שמח לחזור לישון על מיטה רגילה, ארתור?״
״בהחלט. אני שמח גם לראות את מולי ישנה במיטה נורמאלית.״ --------- מתאים לנימפדורה אפשר שרמוס יגיד לה איזה משהו ואז היא ממש תתפוצץ, כי כבר די עשית את העבודה שהיא לא אוהבת שרמוס כל כך אדיש ומרוחק והכול כבר מעכשיו נכתוב שרמוס וטונקס מתחילים לחבב אחד את השני במחשבות, או שנחכה לעוד ריב שלהם? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 14:08 PM
|
||
טוב, זה ברור שיש בינהם משהו, אבל אולי נחכה עוד קצת לפני שהם ממש יחשבו על וואו, "אני מטורפ/ת על הבן/ת אדם הזה/ו"
סבבי, אני אשתדל בשבילה! *** כל כך כיף לי עם הילדים האלה,אני לא מצליחה להבין למה הוריי לא רצו עוד. אני, בכל אופן, מתכוונת להביא לפחות שלושה ילדים. אולי יותר. פרד מספר לי על האתגר של כל ילדי וויזלי מדי שנה (מלבד פרסי שהוא פוץ וכרגע בנתק), לגנוב כמה שיותר מבית העוגיות של מולי מבלי שהיא תבחין -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2025, 14:22 PM
|
||
״מבין את זה.״
אנחנו מסיימים לדבר ואני חוזר אל הסלון, מוצא שם את נימפדורה, הילדים וסיריוס. --------- אז עוד לא את הריב? כי זה מה שאמור להוביל אותם לנשיקה, לא? אבל מצד שני, מה יכול להיות הטריגר שיתן להם את הדחף לחשוב אחד על השניה בצורה רומנטית מובהקת? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |