![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2025, 22:42 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיערו פרוע. אצבעותיי הן אלו שפרעו אותו.
אני מחייכת בידידותיות, למרות התחושה המוזרה, ''אתה חייב'' אני אומרת, ''קדימה, אתה מסוגל'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2025, 22:52 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עיניי עדיין פעורות בבהלה. כולי מבוהל מהנעשה. איך אני יכול להסביר לה למה עשיתי את זה כשאני בעצמי לא יודע?
״אני... אני רק רציתי שלא תכעסי עליי.״ אני מפסיק רק לרגע ואז מוציא בשיטפון מהיר את ההסבר. ״הייתי... הייתי חייב איכשהו לעצור אותך וזה- זה היה נראה כמו רעיון טוב בזמנו, כי הרי אם אדבר איתך ואגיד לך דברים, את לא תקשיבי. חשבתי שאולי ה...״ אני מסרב לעצמי לקרוא לזה בשם שלו. ״הדבר שעשיתי היה עוצר אותך.״ הוא באמת עצר. אבל אני מטומטם שנתתי לעצמי לעשות את זה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2025, 23:10 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"וואו" אני מעירה בסרקזם, "בכל פעם שמישהו צועק על משהו שמפריע לו אני יכולה לנשק אותו, תודה על השיעור, פרופסור". אני נאנחת, "זה לא עובד ככה, רמוס, אתה חייב לענות על הטענות שלי בפה, ,אבל לא כל כך מפורש"
*** חח -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2025, 23:40 PM
|
||
אני מרגיש שאני עוד רגע משתגע. אני מעביר יד בשיערי ומרגיש שהזדקר לכל מיני כיוונים בעקבות ה... נשיקה.
"אני לא כועס עלייך. נימפדורה, אני לא מנסה להיות קר ומגעיל אלייך," אני אומר נחרצות. איך אני יכול להסביר לה כדי שתבין? הנשיקה לא עזרה... -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2025, 23:42 PM
|
||
''טוב, זה נורא מוזר. כי אתה רק מתרחק, אז למה... שתתרחק?''
*** הם צריך להגיע להסכמה איכשהו שזה לא אמר כלום וכל הבולשיט הזה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2025, 23:47 PM
|
||
"כי... כי אני לא יודע איך להתקרב."
------- סגור, נשתדל להוביל את השיחה לשם חחחח -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2025, 23:49 PM
|
||
''טוב. היום עשית בהחלט... צעד מרשים''. אני עושה פרצוף, עדיין נוגעת בשפתיי.
*** אני מסבכות להם את החיים זה נהדר -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:09 AM
|
||
"נכון, וזו הייתה טעות. לא הייתי צריך לעשות את זה."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:12 AM
|
||
תתחדשי על הכותרת :)
+++ ''למען ה', רמוס, אני מתחרפנת ממך. אתה פועל בדרכים הפוכות ואין לי מושג למה אתה כן מתכוון!'' === היא לא באמת אמרה למען השם, פשוט נורא מוזר לכתוב פור גוד סייק בעברית -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:15 AM
|
||
"אני גם לא יודע. אני לא מבין את עצמי."
-------- חחחחח תודה תודה מובן, הכול טובב -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:19 AM
|
||
''אז תנסה להבין, אני הצעתי לך לדבר. אני לא שפנית הניסיונות שלך בדרך לקבלה עצמית או מש...'' אני נושמת אוויר, ''בסדר. זה יצא קשוח. אני מציעה לך לדבר, אתה לא רוצה, אני מציעה לך לבלות, אתה לא רוצה ואז כשאני צועקת עליך אתה... בודק לעומק מבחינה גאומטרית את מבנה השפתיים שלי. מה שאני מנסה לומר'' עוד נשימה ''זה שנורא בסדר לצאת מהארון בגילך ואני מבינה לגמרי שהנשיקה הזאת לא אמרה כלום''.
*** נימפדורה הזאת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:21 AM
|
||
אני בוחר להתעלם מכל מה שאמרה חוץ מהמשפט האחרון. "את חושבת שאני הומו?"
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:23 AM
|
||
אני מושכת בכתפיי, ''טוב, סיריוס אמר שמעולם לא היית במערכת יחסים עם בחורה ואתה הרבה יותר נחמד, מלבד מכשאתה נהיה מוזר ומרוחק באופן קיצוני, מרוב הגברים בני גילך שאני מכירה''.
*** טיפול ההמרה המשונה בעולם -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:25 AM
|
||
"אני לא מעוניין להיות במערכת יחסים, בסוף זה ייהרס גם ככה, אז למה לטרוח?"
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:27 AM
|
||
''אל תהיה פסימי, זה לא מחמיא לך במיוחד. יום אחד תמצא את אהבת חייך ותבלה אית...ה? עד סוף חייך''.
*** זה די מה שקרה בסוף מוקדם מהצפוי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |