![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (36) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:29 AM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לא. אני לא טיפש, מי תרצה להיות איתי? אני איש זאב. בושה לדורות. סכנה לבני האדם והקוסמים. ואני לא הומו."
--------- לצערנו:( -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:33 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''זאת הסיבה?'' אני כמעט צוחקת בפניו, ''אתה בכלל לא מסוכן. יש לך את התרופה שלך שהופכת אותך לגור חמוד ומגרגר. וחוץ מזה, אתה גבר משכיל עם אופי ומראה לא רעים, אני בטוחה שיש לך תור של מעריצות''.
אני מנהלת את השיחה הזאת בעליזות מטומטמת, כפי שמצפים ממישהי בשם נימפדורה לעשות. עמוק בתוך תוכי אני רוצה לחבק אותו חזק, לבקש סליחה על שלא הבנתי אותו וסליחה על כך שהוא נאלץ לחיות בעולם אכזר שלא מבין אותו. אני לא עושה את זה. *** היום קלטתי שהיומולדת שחגגנו לסיריוס היה האחרון שלו ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:38 AM
|
||
"ואם אשכח את השיקוי? ואם המינון יהיה שגוי באותו לילה? ואם אשכח לקחת אותו? לא. אני לא אתן למישהי להסתכן בגללי."
-------- ![]() ![]() ![]() -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:41 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא נראה כל כך אבוד שאני כמעט מתפתה לנשק אותו באותו הרגע.
כמעט. ''שטויות במיץ גבניות. אבל בכל מקרה, אתה בחיים לא תתאהב במישהי כמוני, שום סיכוי שאני הטעם שלך-'' הוא צריך בחורה טובה ומתוקה, חנונית. כמו לילי אוואנס רק עם פחות להט על העולם ''-אז למה להרחיק אותי? למה לשקר?'' אני מחליטה לפנות מזווית אחרת, ''אנחנו יכולים... להיות סתם ידידים. אתה יודע, ידידים מהסוג שמזכיר אחד לשני לא לשכוח לשתות את השיקוי''. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:46 AM
|
||
הלוואי. "אני לא בטוח שאני יודע איך לעשות את זה."
--------- אוקיי, אני בכלל לא ניסיתי לשים שלושה בצלצלים אני כתבתי איזה משהו וזה כנראה הכותרות שלהם, אז האתר הוסיף אותם😶😶 -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:49 AM
|
||
''אז... בוא נתחיל מההתחלה''. אני מושיטה את ידי ללחיצה, ''נעים מאוד. קוראים לי נימפדורה טונקס, אבל אני נושכת את האצבעות של אנשים שקוראים לי בשמי הפרטי. בת 22, בוגרת בית הפלפאף, הילאית במקצועי וחובבת של הצבע ורוד. מי אתה?''
*** כתבת לאאא עם הרבה א כנראה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:55 AM
|
||
אני מסתכל על ידה ומתלבט אם לזרום איתה. נראה שאין לי הרבה להפסיד.
אני לוחץ את ידה ומציג את עצמי, "אני רמוס לופין, בן 35, איש זאב וחבר בקונדסאים. ואני אוהב לקרוא לנימפדורה בשמה הפרטי." -------- כן, כנראה לילה טוב ובעזרת ה' נמשיך מחר כשהמשיח יגיע!:) -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 00:59 AM
|
||
לילה טוב
נתראה בבית המקדש :) *** "טוב, חבל. אני אצטרך לנשוך לך את האצבעות". מגע אצבעותיו בידי מעביר בי צמרמורת, אני הרגשתי את אותן אצבעות בדיוק על לחיי ומותניי. *** באיזשהו שלב היא תאהב את זה שהוא קורא לה ככה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 01:00 AM
|
||
לילה טוב
נתראה בבית המקדש :) *** "טוב, חבל. אני אצטרך לנשוך לך את האצבעות". מגע אצבעותיו בידי מעביר בי צמרמורת, אני הרגשתי את אותן אצבעות בדיוק על לחיי ומותניי. *** באיזשהו שלב היא תאהב את זה שהוא קורא לה ככה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 13:37 PM
|
||
״באמת חבל, כי אני לא אפסיק.״ אני מחייך חיוך קטן ושמח שהדבר סוף סוף הסתיים.
-------- חחחחח אני די בונה על זה;) -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 15:04 PM
|
||
"אז אה..." שנינו חוסמים את המסדרון
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 15:13 PM
|
||
"כן, כדאי שנחזור אל כולם."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 15:55 PM
|
||
אני מחליטה לא לספר לאיש על הנשיקה, היא חושפת יותר מכפי שרמוס או אני אי פעם תרצה לחלוק.
''בסדר'' אני אומרת בעליצות הנימפדורית, ''אבל שלא תעז להרחיק אותי שוב, בסדר?'' *** עכשיו מגיע שלב האובססיה מרחוק וה'ידידות' מקרוב -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 19:57 PM
|
||
״אני אשתדל,״ אני מבטיח. ״פשוט תגידי לי כשאני עושה את זה.״
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 21:02 PM
|
||
"סגור. ביי ביי!" אני מחייכת והולכת
יש לי המון לעכל -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |