![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (36) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 22:02 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאן היא הולכת? אנחנו לא הולכים לאכול?
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2025, 22:20 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חוזרת לבית שלי, נשכבת על הספה ועושה כל מה שאישה במצבי הייתה עושה:
צורחת לכרית. לאחר מכן אני מתאפרת, לוקחת בקבוק שמפניה בידי ומתעתקת בדיוק בזמן לארוחה. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2025, 18:49 PM
|
||
אני מתיישב ליד סיריוס, היושב בראש השולחן, כשנימפדורה חוזרת לבית.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2025, 22:50 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מברכת את כולם בחיוך כשאני מגיעה. חיוך אולי רחב מדי, אבל ההילאים היחידים שיושבים סביב השולחן ועלולים לחשוד שמשהו משונה קרה הם גברים, אז לא אכפת להם. למעשה, אני חושבת שהתנהגתי בצורה מאוד נורמלית. אולי מלבד המשחק הכמעט כפייתי עם שפתיי.
*** כאילו היא נושכת אותן מבפנים או שהיא פשוט נוגעת בהן שוב ושוב באצבעותיה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2025, 08:28 AM
|
||
״הכול בסדר, טונקס?״ שואלת ג׳יני. ״לאן הלכת קודם?״
|
|
פורסם ב: Aug 8 2025, 08:56 AM
|
||
"להביא את השמפניה הורודה" אני מחייכת, "יש מצב שקצת קיבלתי איום על חיי מסיריוס אם אעז לשכוח אותה".
סיריוס והשמפניות התוססות שלו. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2025, 00:33 AM
|
||
"את לא ממש יכולה להאשים אותי," אומר סיריוס, "כבר הצעת את עצמך להביא, אז צריך לדעת לא לפשל."
|
|
פורסם ב: Aug 10 2025, 04:31 AM
|
||
אני מגלגלת את עיניי, סיריוס בלק מדבר איתי על לפשל. מצחיק.
**** אז יש לי רעיון ממש חמוד למשימה אחרי חג המולד אבל הוא צריך להיות נורא עייף -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2025, 04:59 AM
|
||
הוא מוזג לכוסו את השמפניה ומרים את הכוס שלו בפני כולם לפני ששותה כמעט את הכול בלגימה אחת.
-------- יעני, הכוונה לרמוס? שהמשימה תהיה אחרי ליל ירח מלא? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2025, 06:50 AM
|
||
לאחר שכולם מקבלים אני מוזגת לעצמי כוסית. הרווחתי את זה ביושר.
*** כן -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2025, 10:10 AM
|
||
אני עוצר את עצמי מלעקוץ את נימפדורה על מה שמזגה לכוס ואוכל בשתיקה את האוכל, מקשיב לשיחות שלהם.
-------- אז אולי נעביר? או שיש עוד איזה משהו קודם? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2025, 18:07 PM
|
||
אפשר להעביר
*** הזמן עובר בלה בלה בלה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2025, 12:13 PM
|
||
החג עובר במהירות וכך גם מולד הירח. אני שוכב במיטה במפקדה ונאנק מכאבים. אני סובל מזה כל כך הרבה שנים ועדיין אי אפשר להתרגל לזה.
|
|
פורסם ב: Aug 13 2025, 20:00 PM
|
||
יש משימה לרמוס ולי
אני מרגישה פרפור משונה בבטן אבל זה בסדר, כלומר, זה לא שנתנשק שוב. וגם אם כן, זה לא יהיה כזה גרוע. אבל אנחנו לא ממש לא -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2025, 01:23 AM
|
||
אני נזכר בכאב שיש לי משימה היום ומקווה שאצליח לתפוס עוד קצת תנומה לפני שנצא למשימה.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |