![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (35) « ראשון ... 33 34 [35] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2025, 08:37 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכל מקרה, שיערי מקבל גוון שטני בשעה שאני כורכת צעיף הפלפאף ישן סביב צווארי. קפוא.
*** היייייי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2025, 10:24 AM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שומע דפיקה על הדלת וקם בכבדות. אני פותח את הדלת ומולי מחכה שם, כנראה כדי להזכיר לי על המשימה.
--------- היושששש -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2025, 08:02 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר הייתי בכיכר גרימוולד.
מחכה לרמוס -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2025, 08:29 AM
|
||
אני מתארגן לאט ויוצא אל הסלון, פוגש שם את נימפדורה.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2025, 13:56 PM
|
||
"הו, היי" אני אומרת בחיוך קורן ונעמדת לקראתו, "לילה קשוח?"
*** כן, כן וכן -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2025, 16:00 PM
|
||
״אפשר להגיד.״ אני מחייך אליה חיוך קטן ומתקדם את הדלת.
-------- חזרת לארץ? ![]() -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2025, 16:39 PM
|
||
לאאאאא
יש לי עד רביעיייי *** "שמתי לב" אני ממלמלת בעודי אוחזת בשולי כפתוריו, "נראה שכפתרת לא נכון" *** היא כזה מצמידה אותו אליה אבל בחינניות כזאת תוך כדי שהיא נוגעת בחולצה שלו טונקס הזאת הכי פלרטטנית שיש ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:22
|
||
אני נעמד ומחכה בסבלנות כשהיא מכפתרת לי את החולצה מחדש. אני מביט בפניה ועיניה נוצצות.
-------- יאאאא תהנייי אין על טונקס בעולם! -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:26
|
||
אנחנו כמו זוג זקנים,אני חושבת. אך לא אומרת דבר.
"זהו" אני מכריזה. עד כה נמנעתי לחלוטין לגעת בשרירי החזה שלו, אבל אני לא יכולה להבטיח שאם זה יקרה בפעם הבאה אצליח. *** שבוע טובבבב איך הייתה שבת? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:23
|
||
"תודה." אני מנסה להתעלם מהקרבה כי הכול מבולבל אצלי עכשיו. אני לא מרגיש טוב וזה משפיע עליי.
------- נדירה, ברוך ה'! איך לך? https://hportal.co.il/index.php?act=fanfiction&showpic=15129&showchap=1 לא יודעת אם הקישור עובד, אבל אישרו לי את הפיקצר! ![]() -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:47
|
||
אימלה זה מושלם
*** "חשבתי שכדאי שנתעתק אבל... אתה לא נראה טוב במיוחד, מה? לא שאני רומזת שאתה מכוער" אני מתבלבלת, "אולי כדאי שנלך ברגל? זה כזה פיתוח מוגלגי שאנחנו הקוסמים לפעמים שוכחים שקיים" אוי, נימפדורה, פשוט תפסיקי לדבר. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-0:10
|
||
בחילה עולה בגרוני כשאני חושב על להתעתק ואני בולע אותה. "כן, נראה לי כדאי ברגל."
------ תודהה חיים שליי -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-0:15
|
||
אני אוחזת בידו ומחייכת, "אז כדאי שנתחיל לזוז"
*** לילה טובבב 😍😍😍 -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-1:09
|
||
אנחנו הולכים בנחת ברחוב כשהיא תומכת בי רק קצת עם ידה
------- לילה טובב -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |