![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 34 35 [36] 37 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: אתמול ב-8:35
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״אז איך עבר עלייך השבוע?״ אני שואל ומנסה לפתוח שיח.
------- גוד מורנינגג מה המשימה שלהם? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-8:48
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאלתר תוך כדי
מה שלומךךך *** "אה, אתה יודע" אני אומרת, למרות שאני יודעת שאין שום סיכוי שהוא ידע. אלא אם כן הוא לג'ימנס, ואז זה ממש בעייתי בגלל הכיוון אליו המחשבות שלי נודדות לפעמים לידו, "איכשהו התנדבתי לארגן את מסיבת יום הנישואים של ההורים שלי ועכשיו אני צריכה לערוך ארוע למעלה מאה אנשים" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-9:53
|
||
״רק המסדר זה חמישים, לא? אני בטוח שתצליחי במשימה שלך. את תמיד מצליחה.״
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-10:30
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"הבעיה היא שהחמישים-שישים האחרים הם קוסמים ומכשפות בגיל העמידה שיש להן המון דרישות" אני אומרת, "פיזית לקחתי שבוע חופש כדי לעמוד בהן. מה איתך?"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-10:34
|
||
״מנסה לשרוד, בעיקר. אילו דרישות המבוגרים דורשים?״
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-10:46
|
||
"המון תבשילים משונים, מיצים טבעיים ועוביים מסוימים מאוד לכל מאפה". אני מביטה בו, "איזו תגובה של זקנים"
**** אין דבר מושך יותר מגבר במטבח -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-12:34
|
||
אני לא יודע אם אני צריך להציע את עצמי לעזור לה. זה יהיה יותר מידי, לא?
״כן, זה באמת דרישות קצת מוזרות,״ אני אומר לבסוף. -------- בעיקר כשהם יודעים לבשל חחחחחח -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-12:54
|
||
אוי נו, רמוס
הרסת את זה גברים... *** "טוב, לא נורא. אני אסתדר. אז מה זה אומר שאתה שורד? אין שום דבר אחר בחיים שלך מלבד להמשיך להתקיים?" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-13:19
|
||
״הרצון לעזור להארי להביס את את-יודעת-מי גם עוזר לי להמשיך בחיי.״
------ חחחחח לא נורא -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-15:17
|
||
הארי הוא רק ילד. אני חושבת ובקול אומרת "ואחר כך?"
*** אני והסצנות היותר מדי מתוכננות שלי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-18:39
|
||
״אחר כך? אני צריך לחפש מה לעשות.״
------ את צריכה לספר לי סצנות מתוכננותתת שאדע גם להתכונןן -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-19:56
|
||
חח
זה לא רציני סתם שהוא יבוא אליה ויעזור לה ואז היא תחשוב, יואווו גבר מבשללל *** "טוב, בתור התחלה, אם אתה זקוק לדירה, אשמח לעזור" אני אומרת ומסבירה, "פאדג' הנודניק הזה, מתוך ניסיון להראות שאתה יודע מי לא חזר, הוריד את שכר הגילאים המתחילים ונחש מה? זאת אני. אז... אני קצת זקוקה לשותף כרגע לדירה או שאיאלץ למצוא בית אחר/לבקש עזרה מההורים. שתי האופציות מזעזעות". -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:36
|
||
״את צריכה מקום לישון בו? יש את הבית של ההורים שלי, איפה שאני מתגורר עכשיו. רק שבתכלס אני ישן יותר במפקדה מאשר בבית שלי.״
-------- חחחחח סגורר -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:06
|
||
"טוב, זה בדיוק ההיפך ממה שהצעתי, אבל... כן, בטח. אם השכר החודשי שלך קצת יותר רחום מזה שאני נאלצת לשלם. אשמח" וככה רמוס מוצא את עצמו שותף לדירה של הבחורה הכי אנרגטית ומהממת ביקום.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:21
|
||
״זה בית די קטן ולא צריך לשלם שכר דירה. אני גר שם עכשיו במקום ה... ההורים שלי. את מוזמנת לגור שם איתי.״ אני שוהה לרגע וקולט מה אמרתי. ״עד שתרגישי שאת מסודרת כלכלית, או משהו כזה, כמובן.״
------- לא באמת רשום מתי ההורים שלו מתו, אבל אני מחשיבה את זה וגם את זה שהם הורישו לו את הבית והכול. חשבתי שאולי היא תעבור לבית הקודר שלו ואז תפיץ אותו באור ושמחה וזה יהיה כזה מוזר ונעים לו -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |