![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 35 36 [37] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: אתמול ב-21:27
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מקפצצת בעליזות ומחבקת אותו קצרות, "אוי, רמוס. זה נפלא. אני אשמח! מתי אוכל לעבור?"
*** נהדר! את מרשה לה לשפץ לו את הבית? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:37
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחייך כשהיא מקפצצת לידי משמחה. אני שמח שחזרנו למצב רגיל ולא מביך.
״מתי שאת רוצה, כמובן.״ ------- שתעשה באהבה אפשר לעשות שהוא לא כל כך ירגיש בנוח לישון בבית שלו בימים הראשונים, ואז יום אחד הוא באמת חוזר מאוחר והוא חייב להגיע לבית שלו כבר מכל מיני סיבות וזה, מה שגורם לו לגלות שהיא מכינה לו אוכל ושומרת לו כדי שיאכל שיחזור מאיפה שהוא לא נמצא ואז הוא גם מרגיש כזה לא נעים וחמימות כזאת שדואגים לו;) מה אומרת? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:55
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"יששששש" אני מחייכת את החיוך הרחב ביותר שלי.
הגענו ליעד, אנחנו מתחילים במשימה. *** אוי, זה מושלם -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:49
|
||
אני חושב בזמן המשימה על זה שהרגע הצעתי לה לעבור לבית שלי. זה כנראה יהיה מוזר לי.
וזה מצחיק, כי הצלחתי לעצור את עצמי מלהציע את העזרה שלי, אבל לא כשהיא אמרה שהיא צריכה עזרה בעניין הדירה עצמה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:01
|
||
"אוי, רגע" אני אומרת, "תפריע לך העובדה שאני אהפוך את המטבח לבית חרושת לייצור מזון?"
*** לילה טוב -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:12
|
||
אני ממצמץ אליה בבלבול. ״מה?״
------ לילה טוב! -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |