![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (41) « ראשון ... 36 37 [38] 39 40 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 23 2025, 22:58 PM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"את לא צריכה לשקר," אני אומר במין עגמומיות לא מוסברת. "הוא חשוך, קטן ומבודד. הוא נועד בשביל להרחיק אנשים."
------- היידההה וסורי שלקח לי זמן להגיב בשרשור:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2025, 17:25 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''אתה צוחק עליי? אני מתה עליו!'' אני מנופפת בידיי לשם ההדגשה, ''הוא קצת רדוף כזה, אבל בקטע הכי מגניב שישי''
----- כנ''ל >< -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2025, 21:56 PM
|
||
"כמו הצריף המצווח?" אנחנו חוזרים אל הסלון והיא מתיישבת על הספה. "את רוצה שוקו?"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2025, 06:20 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''לא, אלוהים, לא כמו הצריף המצווח. יותר כמו אחיות הגורל; קודר אבל מגניב ברמות''. אני מחייכת, ''אבל רק אם תשתה ביחד איתי''.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2025, 07:03 AM
|
||
״איזה כיף,״ אני מגיב על מה שאמרה על אחיות הגורל אפילו שאין לי באמת מושג על מה היא מדברת. ״לא מבטיח שאשתה איתך. לא כל כך מתחשק לי עכשיו משהו חוץ ממים.״
|
|
פורסם ב: Aug 25 2025, 08:43 AM
|
||
''איזה מתנשא'' אני רוטנת וממרפקת אותו בגיחוך.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2025, 11:15 AM
|
||
אני מחייך ומתקדם לכיוון המטבח. "אז עם קצפת? גם סוכריות?" בהחלטה של רגע קניתי אתמול סוכריות כוכבים בשלל הצבעים למקרה והיא תרצה את זה.
|
|
פורסם ב: Aug 25 2025, 11:19 AM
|
||
''אומיגאד, רמוס, יש לך סוכריות ולא אמרת לי? היית צריך להתחיל את הסיור בזה ולא בהצגת הפרוזדור''.
|
|
פורסם ב: Aug 25 2025, 12:40 PM
|
||
"שמרתי את הטוב לסוף, כמובן." אני מחייך אליה ומוציא את הסוכריות מהמדף הגבוה.
|
|
פורסם ב: Aug 25 2025, 17:34 PM
|
||
בדיוק מה שהייתי צריכה, אני לוקחת את הסוכריות הצבעוניות מידיו ומכניסה חופן לפה תוך כדי חיוך מדושן עונג, "אלוהים, אני כל כך אוהבת אותך" אני אומרת. בקטע חברי ואפלטוני בלבד, כמובן.
|
|
פורסם ב: Aug 25 2025, 17:59 PM
|
||
החיוך שלי מתעקם מעט ואני מחזיר אותו מיד לפניי. אני יודע שהיא לא מתכוונת לזה בצורה אמתית, אז למה זה מפריע לי?
"תשאירי קצת לשוקו," אני צוחק ואוכל סוכריה אחת וקטנה. מתוק. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2025, 18:59 PM
|
||
אני חורצת לו לשון, "פתאום כן אכפת לך מהשוקו, אה? תכננת לשתות לי הכול!"
*** יש לי המון רעיונות אבל אני מרושעעת אז תצטרכי לגלות לבד -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2025, 23:40 PM
|
||
"אולי." אני מחייך אליה חיוך מסתורי ומתחיל להרתיח את המים.
--------- לאאאא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2025, 23:58 PM
|
||
![]() *** אווו רמוס, איזה חיוך מסתורי וערמומי. כל כך מושך ולוהט מצידך *** אני צוחקת ומביטה בו בעודו טורח עבורי, תנועות פשוטות אך נמרצות. מתברר שרק האופי שלו זקן, הוא עדיין צעיר במלא מובנים. ''אני יכולה לעזור?'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2025, 00:05 AM
|
||
"לא, לא. שבי, תנוחי. אני חושב שהבנתי איך להכין את השוקו שלך."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |