![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (40) « ראשון ... 38 39 [40] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: היום ב-12:48
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אני יכול להציע לה לעשות? אין פה משהו מעניין בתוך הבית. "את רוצה לבקר במפקדה? אני בטוח שסיריוס יעזור לך להתעייף."
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-12:51
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''זה בסדר, אני פשוט אפרוק את הדברים שלי ואעצב את החדר החדש שלי''. החדר שלי, למקרה שתהיתם, היה במסדרון מול חדרו של רמוס, אך למרות הקרבה המרחבית, היה ברור שאני לא אמורה להציב שם את כפותיי, אפילו שרמוס לא אמר על כך דבר. זה יהיה פשוט צעד גדול מדי אל תוך תהום שאינני מכירה או יודעת מה פשרה. ''מה התוכניות שלך לערב?''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-13:14
|
||
"אין משהו מיוחד כל כך. רוצה שאעזור לך לסדר את הדברים?"
------ אעאע הם כאלה חמודיםם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-13:35
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןן
***** נזכרתי מה קרה בפעם האחרונה שנשארנו לבד לאחר ששאלתי אותו אם יש לו תוכניות. או יותר נכון לומר: נזכרתי במגע שפתיו החמימות ובתחושה של שיערו הרך תחת אצבעותיי המתחפרות. האדמתי מייד, ''נורא נדיב מצידך, אבל אין צורך''. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-14:13
|
||
"אם כך, אני מניח שנשאר לי ללכת למפקדה."
|
|
פורסם ב: היום ב-14:19
|
||
לאאאא
*** אני מרגישה תחושת צביטה קטנה, "רעיון טוב, תהנה" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: היום ב-15:31
|
||
אני רואה את זווית פיה מתעוות לרגע וחוזר למקומו. ״אלא אם כן את צריכה עזרה. אני אשמח לעזור לך.״
|
|
פורסם ב: היום ב-16:05
|
||
אז הוא בעצם מסתכל לה על השפתיים?
*** אני זוקרת את גבותיי, "בסדר, אם אתה מתעקש" בתוך תוכי אני מאוד שמחה על כך. ולא בגלל שיש הרבה מה לפרוק או בגלל שאני פוחדת להיות לבד. בדרך כלל אני אוהבת את הלבד. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |