![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (36) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 01:44 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''כן. רמוס ואני... השלמנו פערים''. אני מעיפה מבט חד לכיוונו של רמוס, ''שמעת? טונקס. טונקס. טונקס. לא נימפדורה''.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 01:47 AM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אה, כן, כן," אני אומר בהיסח דעת. "אני אלך לי רגע להכין לי תה."
----- תגידי, איך אני משנה את הכותרת האישית שלי? אני מתכוונת למשפט הזה שמתחת לתמונה -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 01:51 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את צריכה לקנות בהוגסמיד ואז פשוט ללחוץ על ''השתמש''
** אני מביטה בגבו בעודו מתרחק. ''הוא לא בשבילך''. אומר סיריוס כמעט מייד, ''הוא מבוגר ממך ב14 שנים''. אני רוטנת, ''לא הייתי צריכה לתת לך לקרוא את כל הרומנים המוגלגים האלה, אידיוט. אני מבטיחה שאין ביני לבינו כלום, וחוץ מזה, רק נפרד... זרקו אותי. נראה לך שאני מוכנה להיכנס לזוגיות שוב?'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 01:56 AM
|
||
אני ממתין למים המתחממים ומעביר את ידי על פניי. שיט. איך זה קרה בכלל שהיא נפלה על צווארי? מזל שהצלחתי להחזיר אותה למקומה לפני שסיריוס נכנס.
ידי עברה אל השיער והרגשתי שהוא נופל על פניי. הסתכלתי על המראה הקטנה שבמטבח וראיתי את בבואתי, לא מסופרת או מגולחת. נראה שלא היה לי כל כך זמן להשקיע בעצמי בזמן האחרון... ----- נדיר, תודה! -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:01 AM
|
||
אני חושבת שטונקס מתה על מראה פרוע
*** בכיף :) *** סיריוס שותק. ''רק תיזהרי''. ''הוא החבר הכי טוב שלך. אתה לא אמור לפנטז שגם תהיו קרובי משפחה?'' אני מלגלגת עליו. ''זה נכון...'' שובר הלבבות בלק מהרהר בקול, ''אבל את ממהרת להתאהב ו-'' ''וואו וואו וואו, מי דיבר על אהבה? אני רק הבטתי בחבר המסדר המסוים הזה הולך ואתה ישר התחלת עם תאוריות קונספירציה'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:06 AM
|
||
אני מוזג לי תה בכוס ומסתכן בלחזור חזרה אל הסלון. ברגע שהם רואים אותי נכנס בחזרה, הם משתתקים.
אני מסתכל על סיריוס בשאלה ונשאר לעמוד במקומי. אני לא יכול לחזור עכשיו לשבת לידה על הספה. ------ חחחח באהבה! -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:07 AM
|
||
''טוב... אני... אשאיר אתכם לפטפט'' אני אומרת בעליזות וקמה על רגליי, ''יש לי כמה משימות חשובות ומשעממות לעשות. בבי''.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:09 AM
|
||
אני מתמקם במהירות בחזרה על הספה ומתכוון לקחת שוב את הספר ולעיין בו, אך סיריוס חוטף לי אותו מהיד.
"אפשר להבין מה הלך פה בזמן שלא הייתי?" שואל אותי בשקט. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:11 AM
|
||
עכשיו אני אהיה סיריוס כי טונקס סתם חווה משבר עצבים :>
**** אני מביט ברמוס במבט עוין. כן, הוא החבר הכי טוב שלי והיחיד שנותר מהקונדסאים. אבל אם הוא יעז לגעת בקצה אצבעו בבת דודתי הוא יתחרט על כך שלא נולד יהודי, כי אני הולך לעשות לו ברית מילה. ואז לרצוח אותו. *** המוח שלי מאוד משונה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:14 AM
|
||
"בוא נירגע, סיריוס. שום דבר לא הולך ביני לבין נימפדורה. היא הגיעה לפה מוקדם מהצפוי ודיברנו. אני מבטיח לך."
------ אני רואה, אני רואה חחחחחח -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:18 AM
|
||
''נימפדורה''. אני חוזר, ''אז להגות שמות מוזרים עושה לך את זה?'' אהי מרגיש כמו בחקירה, רק שאני החוקר, ''על מה דיברתם? כלומר, איזה דירוג הייתם נותנים לשיחה? לכל המשפחה? שלוש עשרה ומעלה? שמונה עשרה ומעלה? כי אני מזהיר אותך, רמוס, איתה זה רק שיחות לכל המשפחה''.
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:21 AM
|
||
"אלוהים אדירים, סיריוס!" נרתעתי כאילו נכוויתי בכל גופי. "ברור ששיחת משפחה," אמרתי כמובן מאליו.
----- באתי לרשום לך שכדאי שנישן ונמשיך מחר, אבל עכשיו הפכת את זה ליותר מעניין, אז ממש לא נלך לישון עכשיו -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:23 AM
|
||
חח
גם אני באתי לכתוב אבל כנראה שממילא אני לא אצליח ******* ''יופי'' אני אומר בקור, ''שמור ממנה מרחק. היא בסך הכול ילדה קטנה ומתוקה וגם ככה נשבר לה הלב לאחרונה''. הייתי בן ארבע עשרה כשהיא נולדה, החלפתי לה חיתולים. זה לא משנה בכלל אם לתינוקת הצווחנית הזאת יש עבודה, שלושה אקסים ו2 ספרות גיל. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:25 AM
|
||
"אני מתנצל אם כך נוצר הרושם, סיריוס. עכשיו הספר, בבקשה."
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:27 AM
|
||
אני מעיין בספר, ''משעמם. כן. אתה אדם משעמם. בחיים לא תצליחו להסתדר בינכם, היא חובבת ריגושים''. אני מחזיר לו את הספר ונאנח. ''להיות אח גדול זה כל כך מתיש''
כי רגולוס לא נחשב. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |