![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Aug 27 2025, 20:19 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיערי ירוק זרחני כמו הגרביים שאני מחזיקה בידיי, "אני יותר מאשמח" אני אומרת לאחר שאני מרחיקה ממנו את המזוודות שמחווץ לתחום עבורו
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 02:35 AM
|
||
|
עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"להתחיל בלמיין את הארגז הזה?" אני מצביע על ארגז אקראי ומתיישב כמוה על הרצפה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 08:06 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אווו, כן. אני חושבת שאתה תאהב את מה שיש כאן"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 11:23 AM
|
||
|
"מה יש שם?" אני מקרב אליי את הארגז בסקרנות.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 12:32 PM
|
||
אני מחייכת בזדוניות ולא אומרת דבר, בשעה שהוא פותח את הארגז ומגלה:
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 21:15 PM
|
||
|
אני פותח את הארגז בתנופה מהירה. פרווה. המון פרווה. בובות פרווה מכל מיני סוגים וצורות.
אני פורץ בצחוק ומתחיל להרים כמה בובות כדי להסתכל מקרוב. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 21:17 PM
|
||
אני מצחקקת. כמה לא אופייני לי. "תרצה הכרות איתם?"
*** נהדר פשוט נהדר -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 21:46 PM
|
||
|
"בטח," אני אומר בסרקסטיות לא אופיינית. "למה יש לך כל כך הרבה?"
------- יום שלם לקח לי לחשוב על זה אני צוחקת סתם לא הייתי זמינה כל כך היום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 22:03 PM
|
||
''כי אני בת יחידה אז להורים שלי לקח הרבה זמן להבין שאני כבר בוגרת מדי בשביל בובות. הייתי בת... ארבע עשרה כשקיבלתי את האחרונה? בכל מקרה, בגיל ההתבגרות הן היו דרך נהדרת לפרוק כעסים (מתברר שלחבוט בפרצוף של אנשים אמיתיים זה קצת לא חוקי) ועכשיו אני פשוט רגילה אליהן ואוהבת לישון איתם. מתברר שאני חבקנית תוך כדי שינה''. אני מסבירה ומתחילה להציג, ''פלופסי, שניצל, מר חתול מגונדר...''
*** לא נורא :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 28 2025, 22:30 PM
|
||
|
"ומי זה?" אני מוציא בובת פרווה מרופטת ומלוכלכת בדמות כבשה. נראה כי הבובה הזאת ישנה מאוד.
------- כן חחחח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 29 2025, 07:43 AM
|
||
''אהה, זאת כבשי''. אני מסבירה בחיוך רחב, ''קיבלתי אותה באיזו חתונה בגיל שש, אני לא... ממש זוכרת. בכל מקרה, היא המועדפת עליי''
*** יש לך ניחוש אחד באיזו חתונה היא קבלה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 29 2025, 09:42 AM
|
||
|
"וואו, נעים מאוד כבשי." אני מחזיר אותה בזהירות לקופסה וכך גם את הבובות האחרות. "איפה את רוצה אותן? על המיטה?"
-------- ג'יימס ולילי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 29 2025, 10:31 AM
|
||
100 נקודות לגריפינדור!
*** "את המרופטות ביותר, כל השאר ילכו למדף" אני צורה בסמכותיות כמעט מגוחכת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 29 2025, 11:02 AM
|
||
|
"על זה. אני אביא לך קודם מצעים." אני מציע לה את המיטה בזריזות ומניח לה על המיטה את הבובות ה... מיוחדות שלה.
------- ישששש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 29 2025, 11:11 AM
|
||
''וואו, כל כך שרמנטי''. אני מעפעפת בהגזמה, ''רמוס, אם הייתי יודעת שאתה יודע למתוח סדין בצורה כזאת הייתי עוברת לגור אצלך מזמן''
|
|
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |