![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Aug 29 2025, 11:56 AM
|
||
|
עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מאוד מחמיא, תודה לך."
------- נצטרך להתמודד עם התשובה הזו, כי אין לי מושג מה לענות על זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 29 2025, 14:04 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי כן
*** אני מחייכת במבוכה ואין לי מושג מה לומר ''אפשר לשים שירים בבקשה?'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 29 2025, 14:41 PM
|
||
|
"איזה סוג שירים את רוצה?"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 29 2025, 16:02 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''רוק, או אלטרנטיבית, מה אתה שומע?'' שאלתי ולפתע נזכרתי שזה משהו ששואלים בדייטים.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 29 2025, 16:03 PM
|
||
''רוק, או אלטרנטיבית, מה אתה שומע?'' שאלתי ולפתע נזכרתי שזה משהו ששואלים בדייטים.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 31 2025, 02:57 AM
|
||
|
"בהחלט לא רוק," אני אומר נחרצות. "איך אפשר בכלל לשמוע את זה?"
------ גם לך יש בעיות לפעמים עם האתר או שזה רק אצלי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 31 2025, 09:34 AM
|
||
"אויש נו, אתה הרי התבגרת לתוך שנות השבעים, הרוק אנד רול אמור לזרום לך בעורקים"
*** מי טו דארלינג נורא מעצבן -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 31 2025, 13:17 PM
|
||
|
"זה באמת היה מאוד פופולרי כשלמדתי בהוגוורטס, אבל אני לא התחברתי."
------ אכן:( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 31 2025, 14:06 PM
|
||
"אתה נשמע כל כך זקן כרגע" אני צוחקת, "בסדר, אז מה אתה כן שומע?"
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 31 2025, 14:52 PM
|
||
|
אני באמת זקן, אני חושב בעגמומיות. אני לא מאמין שנתתי לעצמי לנשק אותה אז. זה לא היה לעניין.
בכלל, מה אני עושה עכשיו? איך זה בסדר מבחינתי לתת לה לישון כאן? "אני, אמממ, שומע מוזיקה קלאסית." ------- הוא פשוט מרגיש לי בן אדם ששומע מוזיקה קלאסית חחחחח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 31 2025, 15:21 PM
|
||
''הו, כזה, טא טא טא דא דרמטי?'' אני שואלת, ''אני יכולה לעבוד עם זה''. ובהינף שרביט, מוזיקה קלאסית מתחילה להתנגן.
*** חחחח נכון המחשבות העגמומיות שלו מצחיקות אותי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 31 2025, 22:24 PM
|
||
|
"זו מוזיקה יפה, מרגיעה. אני מאוד אוהב את זה." אני מסיים לסדר לה את בובות הפרווה ועובר לארגז של חפצים אחרים.
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 31 2025, 23:05 PM
|
||
"אתה לא בדיוק טיפוס רגוע" אני מציינת בעודי עורמת בגדים, "לא בקטע רע, אתה פשוט מאוד לחוץ"
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 15:01 PM
|
||
|
"בגלל זה אני אוהב לשמוע משהו שהוא אחר ממה שאני. אני באמת לחוץ רוב הזמן, אבל המוזיקה הזאת גורמת לי להתחבר אליה ולקבל את הרוגע והשלווה שאני צריך."
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 16:15 PM
|
||
אני מביטה בו בריכוז, "אוקיי, זה מקסים. אין לי שום הערה"
|
|
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |