![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 18:18 PM
|
||
|
עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צוחק במבוכה ומסיים עוד ארגז.
לא עוברות כמה דקות והחדר שלה מסודר להפליא עם ערימת ארגזים ריקים שגולשים למסדרון. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 19:03 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"עכשיו מגיע החלק הכי כיף" אני קופצת על אחד הארגזים ומשטחת אותו
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 19:07 PM
|
||
|
"מה-" אני מסתכל עליה בהלם מוחלט.
------- אני בוכהה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 19:24 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אלוהים אדירים, רמוס, אל תגיד לי שאף פעם לא קפצת על קרטון!" אני קוראת במחאה
*** חח -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 19:24 PM
|
||
"אלוהים אדירים, רמוס, אל תגיד לי שאף פעם לא קפצת על קרטון!" אני קוראת במחאה
*** חח -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 20:23 PM
|
||
|
"לא, לא נראה לי שהייתי צריך אי פעם."
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 22:37 PM
|
||
''החיים שלך כל כך משעממים. מזל שאני כאן''. אני אוחזת בידו כדי לעזור לו לקום ומצווה: ''קפוץ''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 1 2025, 22:51 PM
|
||
|
"מה זאת אומרת לקפוץ? את יודעת שאפשר להיפצע בקלות, אז לא במצב המתאים לזה."
------- לא אמרתי לך בהצלחה בשמיניתת אז בהצלחהה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 2 2025, 08:58 AM
|
||
"אני לא מכירה אפילו בן אדם אחד שנפצע מקפיצה על קרטון"
**** תודהההה בהצלחה גם לךך -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 2 2025, 17:34 PM
|
||
|
"מה היחס לעומת כמה שאת מכירה שקופצים על קרטון?" אני צוחק.
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 2 2025, 18:09 PM
|
||
אני חושבת על כך, "חמישה" אני אומרת, "חמישה אנשים"
שאותם, מוטב לציין, הכרתי בגיל ארבע -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 2 2025, 18:09 PM
|
||
אני חושבת על כך, "חמישה" אני אומרת, "חמישה אנשים"
שאותם, מוטב לציין, הכרתי בגיל ארבע -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 2 2025, 19:38 PM
|
||
|
"ואיך הם נראו והתנהגו, ה... חמישה האלה." אפשר לראות שאני בבירור לא מאמין לה.
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 2 2025, 19:40 PM
|
||
"אממ... כמוני. אתה יודע, כמו כל ילידי 74'"
** אוקיי אוקיי יש לי רעיון מקסים מקסים אבל הוא יהרוס להם את מערכת היחסים בקטע מפחיד וטוב -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 8 2025, 16:10 PM
|
||
|
"אני בטוח." אני מחליט לעזוב את זה ומעלים את הארגזים בהנפת שרביט, למורת רוחה.
-------- יואוו עד שהצלחתי להיכנס לאתר הזה איזה מעייפים הם מה הרעיון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |