![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Sep 9 2025, 19:29 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממממ
האמת שממש שכחתי (מעייף ברמות, לא ייאמן כמה זמן לוקח לדבר הזה להיטען) :( *** אני נאנחת בדרמטיות, ''אבל אתה כן יודע ליהנות, נכון? הבאתי איתי מטאטא, אבל אני מניחה שקווידיץ' זה פחות הסגנון שלך... מה אתה עושה לכיף?'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 11 2025, 22:30 PM
|
||
|
עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני... קורא, חוקר דברים תוך כדי הקריאה. אני גם..." אני מחפש עוד דברים שאני עושה לכיף ונתקל במחסום. מה באמת אני עושה לכיף?
עד שאלבוס פנה אליי ללמד בהוגוורטס סתם הסתובבתי במקומות, אחר כך הוא החזיר את המסדר והכרתי אנשים מעניינים, ויש גם את סיריוס. אז עכשיו אני עם כולם. "לפעמים מטייל בעולם," אני אומר לבסוף. ------- כך כך הרבה זמןן אני ישבתי על זה איזה שבוע וזה לא עבד לי לפחות עכשיו זה סבבה, אפילו שזה עדיין בקושי עובד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 13 2025, 19:55 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוףףףף
ואני כל כך נהנת לדבר איתך :( *** אני מרגישה ממנו כנות נדירה, "גם אני רוצה לטייל בעולם יום אחד" אני אומרת ברכות ומשעינה את סנטרי על מפרק כף ידי כדי להביט בו היטב. יש לו עיני דבש, כמעט זהובות לגמרי. הייתי יכולה לשקוע בהן לנצח. לפתע אני מרגישה מאוד בנוח איתו, כאילו שזה לא אותו רמוס שמופיע במחשבותיי מאז חג המולד בלי הפסקה. "איפה טיילת?" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 14 2025, 01:07 AM
|
||
|
היא מסתכלת אל תוך עיניי, ולרגע אני מרגיש קצת חשוף. "קצת בניו זילנד, אוסטרליה, הודו ועוד בדרום אמריקה."
--------- גם אני איתך מקווה שיתקנו את זה בקרובב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 15 2025, 07:04 AM
|
||
אני מהנהנת בהקשבה, ''זה נשמע מדהים. אני כולי קנאה. מה עשית שם?''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 15 2025, 22:31 PM
|
||
|
"יש שם נהרות יפים, הרים, שדות. אני חושב שיש לי כמה תצלומים בחדר."
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 15 2025, 23:05 PM
|
||
''אווווו!'' אני מוחאת כפיים בהתלהבות, ''אפשר לראות בבקשה?''
*** אנחנו עדיין עושות את הקטע עם החדר שלו? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 16 2025, 19:20 PM
|
||
|
"אני אראה לך בהזדמנות," מבטיח. התצלומים בתוך יומני המסע ואני לא זוכר איפה שמתי אותם.
--------- כןכן רוצה להזכיר לי רגע איך זה יהיה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 16 2025, 20:23 PM
|
||
"תודה תודה תודה" אני מנופפת בידיים בהתרגשות,"אתה הכי טוב שיש!"
**" אממ יש לה יום מאוד מפרך, גם במשרד וגם בבישולים את באופן אוטומטי היא הולכת לחדר השינה שלה, רק שהוא לא באמת שלה אופס -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 17 2025, 23:17 PM
|
||
|
"משתדל להיות טוב," אומר במבוכה. "את רעבה?"
---------- והוא ישן כבר, נכון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 17 2025, 23:23 PM
|
||
|
"משתדל להיות טוב," אומר במבוכה. "את רעבה?"
---------- והוא ישן כבר, נכון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 17 2025, 23:35 PM
|
||
אממ
את מוזמנת להחליט ;) * ''רעבה? גוועת. טוב, לא בדיוק גוועת, אני מדברת הרבה יחסית לגוויה, כפי ששמת לב. אבל אשמח לאכול'' אני שוב מברברת למסכן. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 17 2025, 23:58 PM
|
||
|
"מה את אוהבת?" אני שואל בחיוך ומונע מעצמי לצחוק. היא מצחיקה אותי.
--------- אווווו בואי נעשה שהוא ישן כבר במיטה והוא לא שם לב שהיא נכנסת לישון איתו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 18 2025, 07:06 AM
|
||
אוווווו
כןןןן אנחנו כאלה מרושעות! *** אותך. אני כמעט אומרת. רק כדי לבדוק את תגובתו. "אני אוכלת כל. טוב, כמעט הכול. אני שונאת מלונים כתומים וכל דבר שמכיל אותם!" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 18 2025, 07:08 AM
|
||
אוווווו
כןןןן אנחנו כאלה מרושעות! *** אותך. אני כמעט אומרת. רק כדי לבדוק את תגובתו. "אני אוכלת כל. טוב, כמעט הכול. אני שונאת מלונים כתומים וכל דבר שמכיל אותם!" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |