![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 43 44 [45] 46 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Sep 20 2025, 21:25 PM
|
||
|
עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"זאת אומרת לא להוציא לך את פלטת הפירות שחתכתי מוקדם יותר?"
-------- אעאעאעאעעע אחותיייייי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 15:44 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחיות לרוע! *** אני זוקרת את גבותיי, "מקווה שכרגע התבדחת" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 16:49 PM
|
||
|
"האמת היא שכן," אני מודה. "לא חתכתי בכלל פירות. אני בכלל בספק אם יש לי במקרר." אני מסתכל עליה בזהירות.
-------- ממש! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
|
"האמת היא שכן," אני מודה. "לא חתכתי בכלל פירות. אני בכלל בספק אם יש לי במקרר." אני מסתכל עליה בזהירות.
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 16:59 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"בחור כלבבי" אני אומרת, "כל עוד יש לך חמאת בוטנים אני מסודרת"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 17:26 PM
|
||
|
"ברור שיש," אני אומר את המובן מאליו ומתחיל ללכת לכיוון המטבח, בתקווה שתבין את הרמז ותלך ביחד איתי.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 17:34 PM
|
||
אני קמה אחריו בקפיצה, "חמאת בוטנים!" אני צוהלת, "מושלם עם הכול."
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 18:00 PM
|
||
|
"יש ביסקוויטים. את אוהבת?"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 18:14 PM
|
||
"אם אני אוהבת ביסקוויטים? רמוס! זה כמו לשאול אם סיריוס אוהב בשר או אם אתה אוהב..." אני מהססת, אותי. רציתי לומר. "שוקולד. ברור שאני אוהבת ביסקוויטים".
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 18:45 PM
|
||
|
"אני באמת אוהב שוקולד," אני ממלמל ופותח את הארון למעלה ומוריד לה את חמאת הבוטנים והביסקוויטים.
--------- היא משחקת באש, זאתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 19:01 PM
|
||
וזה מה שעושה אותה כל כך לוהטת,לא? ;)
*** לפתע אני חושבת על האקס שלי, שלא אהב שוקולד. אולי בגלל זה הוא היה מריר כל כך לעומת רמוס. אני צריכה להפסיק להשוות את שותפי החדש לדירה לגברים שאהבתי בעבר, זה יוביל אותי שוב למחשבות הטורדניות שלא מרפות ממני בלילות מאז הנשיקה. אני מורחת שכבה עבה של חמאת בוטנים ומכינה כריך ביסקוויטים, "תודה!" אני מחייכת ונוגסת בפינה. הכול בשליטה. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 20:13 PM
|
||
|
"לא צריך להגיד תודה. עכשיו הבית הזה הוא די שלך, אז תיקחי מה שבא לך מתי שבא לך."
---------------- נראה לי את יודעת את התשובה:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 20:14 PM
|
||
|
"לא צריך להגיד תודה. עכשיו הבית הזה הוא די שלך, אז תיקחי מה שבא לך מתי שבא לך."
---------------- נראה לי את יודעת את התשובה:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 20:56 PM
|
||
חח
** מה שבא לי? זאת אומרת, אם באופן תאורטי, יום אחד יהיה "בא לי" את רמוס אז... אני מהנהנת באופן נמרץ מדי, עיניי לא מסתכלות בשלו, "הבנתי. תודה. כלומר, לא תודה כזה, הבנת אותי?" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 43 44 [45] 46 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |