![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 44 45 [46] קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 23:00 PM
|
||
|
עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צוחק ומניח את ידי על כתפה בניסיון להרגיע אותה. "כן, נימפדורה. אני מבין אותך."
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 23:38 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מאוד מודעת לעובדה שהיד שלו מונחת על הכתף שלי, ולעובדה שאני מצליחה להרגיש את החמימות והמגע גם דרך הבד והעובדה שיש לו ריח נחמד ביותר.
אני כמעט כלואה בסיטיואציה, רמוס לא משאיר לי סיכויים. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 23:46 PM
|
||
|
נראה שלא הייתי צריך להניח את ידי על כתפה. ברגע שזה קרה היא נבלעה שוב למחשבות שלה. אני עוזב אותה לעמוד עם מחשבותיה ומוציא בקבוק מים מהמקרר.
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 23:50 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגישה את הקור הפתאומי ברגע שהוא מרפה ממני, ''למה אתה לא אוכל בעצמך?'' אני שואלת.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 23:52 PM
|
||
|
"אה, אני לא כזה רעב," פוטר אותה. "אני אוכל אחר כך."
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 21 2025, 23:58 PM
|
||
''אתה בקושי אוכל''. אני מציינת ונשמעת מתלוננת, ''אני חושבת שהפעם האחרונה שראיתי אותך ממש אוכל הייתה כשהתארחת אצלי בדירה.'' וזה גם לא היה יותר מדי כי נשפך עליו רוטב ומנדנגוס הפריע לי לנגב אותו. ''רמוס, אתה מרעיב את עצמך?''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 22 2025, 02:24 AM
|
||
|
אני מכווץ את הגבות בכעס לא מובן. ״ברור שלא. אני משתדל לאכול כל יום.״ למה שתחשוב ככה?״
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 22 2025, 08:19 AM
|
||
אני מחליטה להרפות המעניין, לכאורה, אבל עדיין לחקור קצת מהצד
"בסדר" *** השיחה התפתחה לכיוונים מאוד לא צפויים -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 22 2025, 11:48 AM
|
||
|
"אני אוכל טוב," אני חוזר על עצמי, כדי לוודא שתבין.
--------- וואי כן אבל תראי, אני לא אתפלא אם באמת יש פעמים שהוא מרעיב את עצמו:( זה רמוס...... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 22 2025, 15:38 PM
|
||
''כן, כן''. אני זורמת איתו, על האף העובדה שהמקרר הריק מדאיג אותי. אני אמלא אותו בהמשך.
*** חדמש אולי הוא מנסה להרעיב את חיה הפנימית שבו -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 25 2025, 11:15 AM
|
||
|
"יופי," אני אומר בהתרצות ומוזג לה כוס מים מהבקבוק שהוצאתי קודם.
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 25 2025, 12:17 PM
|
||
נחתוך?
*** "אפילו למזוג לעצמי אני לא צריכה כאן? אם אני יוצאת מכאן פרחחית מפונקת אני מאשימה אותך, רמוס" אני נוזפת בו בשעשוע *** היא נולדה בשנות השבעים. מותר לה להשתמש במילה פרחחית *** איך הצום? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 25 2025, 12:35 PM
|
||
|
"קצת פינוקים על היום הראשון," אני צוחק.
--------- אהא חחחחח סגור העבירו לנו את הלימודים לזומים וזה רק חצי יום, אז זה נהדר! אבל רעבה בטירוף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Sep 25 2025, 18:59 PM
|
||
"זאת אומרת שאחרי זה אני אצטרך לשרת אותך? כי זה לא נכתב בחוזה ביננו. למרות שיש לי תחפושת משרתת ממש חמודה."
*** יאייי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (46) « ראשון ... 44 45 [46] קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |