![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:30 AM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"נשמע שאתה ממש רוצה שיעסיקו אותך. עכשיו כשהארי והילדים לא כאן, אתה מגיע אליי כדי לקבל קצת תשומת לב?"
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:34 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיוך קטן עולה על פניי, ''אתה משוחרר ירחוני, רק אל תכריח אותי להיות משמרות הצניעות''.
ואם כבר חושבים על זה, טונקס הגיעה היום בגופיה. הנוער של היום. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:36 AM
|
||
אני מחייך אליו ומשפשף את עיניי. "אני תופס לי פה תנומה קצרה, בסדר? הירח המלא מתקרב מהר מידי," אני אומר באפיסת כוחות. אני מניח את הספל על השולחן ואת הספר לידו.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:39 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצחיק אותי לשנות את כל הדמות של סיריוס, הוא כזה מגונן
גורם לי לרצות לעשות שהוא פותח את הדלת יום אחד ומוצא את רמוס וטונקס באמצע נשיקה לוהטת **** ''אוקיי, אוקיי, ירחוני. חלומות פז שלא כוללות את בת דודה שלי!'' ובכך אני יוצא מהחדר. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:41 AM
|
||
״הבן אדם חולה בראש,״ אני ממלמל לעצמי ועוצם את עיניי.
----- אימלה כן😂 אנחנו צריכות לדון אבל על הדירוג של השרשור? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:43 AM
|
||
עברו כמה ימים והנה הגיעה לה המשימה של המסדר
בחרתי בגלים ארוכים בצבע ערמוני מבריק ***** טוב, נשיקות תמיד יש ממ PG13? ו... אני חייבת ללכת לישון בבי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 02:54 AM
|
||
אני מקשיב לאלבוס בעודו מסביר את המשימה ומחכה למתנדבים שיצאו לשם.
הלוואי שיכולתי לצאת לשם ולעזור, אבל אני מותש ברמות. הפעם הזאת הייתה ממש ממש קשה, אפילו יותר מבדרך כלל. ----- כןכן, אוקיי, נדיר איך את נוטשת אותי כאן לבד?😭 אני במתח ממה שיקרה אחר כךך -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 10:40 AM
|
||
סליחההה
**** דמבלדור מביט בכולם במבטו החודר, "האם הייתי מובן? נפלא. השמירה על מחלקת המסתורין היא בין המשימות החשובות ביותר. תתחלקו לזוגות ותשתבצו לתורנויות לשמור עליה". -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 10:44 AM
|
||
אולי אצליח לקחת משמרת רחוקה יותר ממחר ואצליח לעמוד בזה. כן, זה מה שיקרה.
אני מסתכל סביבי על האנשים ומנסה לחשוב עם מי אשתבץ. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 10:47 AM
|
||
"דדאלוס והסטיה. יפה מאוד. עין הזעם ו-וויזלי..."
נראה שכולם מצאו לעצמם זוג -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 10:48 AM
|
||
נראה שרק אני ונימפדורה נשארנו.
הסתכלתי עליה ותפסתי את מבטה עליי. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 10:50 AM
|
||
"רמוס ואני" אמרתי מייד, מתעלמת מהטינה של סיריוס.
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 10:51 AM
|
||
״כן,״ הסכמתי.
סיריוס יצטרך ללמוד לחיות עם זה. העבודה הזאת יותר מידי חשובה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 10:53 AM
|
||
"נהדר. אתם תתחילו בשני הקרוב". אומר דמבלדור
"Save the date" אני ממלמלת *** כי לשמור את התאריך זה חשוב.וגם דייט -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 10:58 AM
|
||
עיניו של סיריוס כמעט יצאו מהמקום, אך לא אמר כלום.
אם הייתי הוא של פעם, אולי הייתי קורץ לו, סתם כדי לראות איך יגיב. אבל אני רמוס, אז אני לא עושה את הדברים האלה. אלה לא דברים שצוחקים איתם. אני מנגב זיעה ממצחי וקם כדי שאוכל ללכת לנוח. ----- הכי חשוב שיש -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |