![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (37) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:02 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רמוס כועס עליי.
למה רמוס כועס עליי? אנחנו פיזית בקושי מדברים, מתי יצא לי לעצבן אותו? ג'ונתן אמר שאני לא מבחינה ברגשות של אחרים, שאכפת לי רק מעצמי, אולי זה נכון. אני חייבת להשלים עם רמוס. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:05 AM
|
||
![]() עבדו את ה' בשמחה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאז שמולי מצאה אותי ישן על הספה לפני כמה ימים, היא כבר דאגה שאקבל פה חדר משלי.
אמנם מוקדם מאוד כדי לישון, השעה רק חמש בצהריים, אבל אני מרגיש שאם לא אעצום את העיניים עכשיו אני אתמוטט מאפיסת כוחות בארוחת הערב. אני לא אתן לזה לקרות. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:08 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנדלג דילוגון ליום שני?
*** אני חוזרת לעבודה שלי, שיערי שחור מקורזל, מרוצה מכך שלפחות יש משמרת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:12 AM
|
||
יום שני הגיע במהירות ואני מחכה לנימפדורה שתסיים את ארוחת הבוקר שלה עם מולי. שתיהן נראות נינוחות מאוד ומדברות אחת עם השניה בהתעניינות של ממש.
---- באהבה -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:15 AM
|
||
שיעורי היום חום שוקולד עמוק, מסולסל קלות ואסוף לקוקו. אם אני מוגזמת מדי בשבילו, אשתדל להיות נורמלית ככל האפשר היום, עד שמה שזה לא יהיה ביננו יפתר.
אני מקשיבה לסיפור של מולי על פרד וג'ורג ומהנהנת במקומות הרצויים. אני תוהה מה היא הייתה אומרת אם היא הייתה יודעת איך אני עצמי התנהגתי בהוגוורטס. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:18 AM
|
||
היא מסיימת לאכול ומסתכלת עליי בזהירות, בוחנת את מעשיי. אני לא יודע למה, אבל הדבר גורם לי לאי נוחות ואני מפנה לה את גבי בזמן שאני מתקדם אל דלת הכניסה.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:23 AM
|
||
יופי. הוא באמת כועס עליי.
אני קמה ממקומי ומצטרפת אליו ליד הדלת. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:27 AM
|
||
אנחנו יוצאים יחד מהבית ומתעתקים אל הכניסה של משרד הקסמים, מוכנים להתחיל את היום הזה.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים מכתב אחד ביום- פיקצר ממילא אני עושה את הדברים - אז למה לא עם חיוך? ~עמיחי ונינו הי"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:31 AM
|
||
"רגע" אני אומרת ושולפת את שרביטי, "אתה צריך לשנות את המראה שלך"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:35 AM
|
||
״למה? מה לא בסדר במראה שלי?״ אני מסתכל על בגדיי. ״אני לובש את הסגנון הזה כל הזמן.״
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:41 AM
|
||
"בדיוק. אתה בטח בא לכאן בכל חודש למרשם אנשי הזאב בבגדים האלה. אנשים יזהו אותך וזה לא טוב למשימה"
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:42 AM
|
||
״אם את אומרת. אני סומך עלייך.״
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:46 AM
|
||
ברור שהוא סומך עליי. סומך עליי כל כך שהוא לא אומר מה מפריע לו בהתנהגות שלי.
"בוא נסיים עם זה כבר" אני נאנחת ומניפה את שרביטי. שיערו נהיה אפור יותר, מתולתל יותר. פרצופו מקבל לסת מרובעת וגבנונים בולטים -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:48 AM
|
||
״חשבתי שהתכוונת לבגדים, לא לפרצוף שלי,״ אני אומר בבהלה ונוגע בפניי. הן השתנו לחלוטין.
|
|
פורסם ב: Jul 28 2025, 11:55 AM
|
||
עוד הנפת שרביט וגם בגדיו השתנו
"אם זה עוזר לבטחון העצמי שלך, אני מעדיפה את המראה הרגיל שלך" -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |