![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:16
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:18
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התכוונתי יותר לניהול של סס"ש בלבד, אבל גם טוב. אם אני אכתוב בקשת ניהול יפה זה יעזור? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:18
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממה שאני זוכר תני לי לנחש לנהל את סס"ש נשבע שלא קראתי את ההודעה שלך לפני הודעה זו נערכה ע"י Rocket Man ב אתמול ב-20:19 -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:20
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכןכןכן בבקשה!!! אני יכולה גם לכתוב בקשת ניהול אם זה יעזור. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:20
|
||||
חחח אני לא בהנהלה מה את רוצה ממני -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:21
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:21
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לך את הוויב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:23
|
||||
חחחח נשמע ווייב שווה סך הכול -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:24
|
||||
זה התמונת פרופיל אתה ממש unapproachable --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:27
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנשר? הגובלין? -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:29
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הראשון בכלל Far from home -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:29
|
||||
חחח לגמרי מצחיק שתופסים אנשים פה לפי התמונת פרופיל אומייגד רונית השונית זו סופי לא הבנתי את זה הודעה זו נערכה ע"י Rocket Man ב אתמול ב-20:32 -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:36
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט לא מסוגל לקרוא ספרים יותר
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:39
|
||
אם אני אבוא מחר עוד יהיה הפורטל?
-------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:39
|
||
![]() אמיר mention התחלתי להגיב ואז הבנתי שאין לי כוח אני כאילו ההודעה הכי למעלה הודעה זו נערכה ע"י Ms Misery ב אתמול ב-20:41 --------------------
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |