![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:39
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אחת ולתמיד מה לך ולצ'ארלי קירק אתה ההפך הגמור ממנו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:41
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הנושא הכי מדובר וואו הוא אמר שזה כי הוא לא אהב שרצחו אותו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:42
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:42
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה לגיטימי סהכ אני מקווה שכולם פה מסכימים שרצח זה רע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:44
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח טוב מה אני כותב להקדשת 29 אלף הודעות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:45
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייייי מי זה? כולם החליפו חתימות ותמונות פתאום ואני לא מזהה אף אחד יותר -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראלי התייאשתי מלנסות לעשות חתימה מהטלפון
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו יש הקדשות של הודעות כזהההה -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:46
|
||||
אמיר --------------------
|||
|
|
|
|
||
אה עוד רגע 19 אלף
-------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
איזה הזוי --------------------
|||
|
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו כבר ב71
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
היום בבוקר היו חסרות לי 15 הודעות --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:47
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה תיכננת לכתוב? @מאיר טוב אני אפרוש את זה קודם כל הוא מייצג דעה חשובה, תאהב את זה או לא. ההתנגדות הקיצונית של ה woke בארצות הברית לישראל הוכיחה שהם לא באמת חושבים בבהירות. זה שהוא קיצון מאוד עוזר לאזן את הקיצון השני. דבר שני זה שרצחו אותו זה מזעזע בעיניי. זה מישהו שעשה דיבייט לטובת ישראל, מה שנחשב לבמה בטוחה יחסית להבעת דעה והבסיס ההכרחי לחופש הדיבור. הוא עשה את זה בלי לשנוא אף אחד או לעשות משהו לאף אחד, פשוט עשה דיבייט וניסה לשכנע אנשים בדעה מסוימת. להרוג אבא לילדים רק בגלל שהוא עשה שיחה פתוחה עם אנשים זה פשוט קו שנחצה. זהו -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:48
|
||||
נזכרתי שאין מונה הודעות בדיבורים בכל מקרהה מטורףףףף תעשה הקדשת סיום כזה -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |