![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:48
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהב להכין אוכל
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:48
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נשאר תמיד אני סתם סתם פעם לפני השועל בחתימה היו לי שירים פה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:49
|
||||
|
מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו ירין ציטט הודעה שלי זה כבוד אמיתי -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת אני ממש אוהב לראות דיבייטים שלו הוא בנאדם נורא מעניין ואני מסכים איתו בהרבה דברים -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
באלי לראות טיטאניקקק
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:50
|
||||
אהלן ליה זה אמיר -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:50
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עשרים ותשע אלף אפילו לא הגעתי לחמש ספרות איך אתם עושים את זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:51
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי כן בהיסטריה על משחקי פורום -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:53
|
||||
הוא באמת בן אדם מעניין אני גם מבין למה הרבה אנשים נפגעים ממנו אבל אם לא נעצור לשמוע דעות אחרות לא נוכל לסמוך על עצמנו יותר -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:53
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבכל מקרה אני לא חושב שדין ווית׳רס all that והוא די פחדן אבל אני לגמרי מבין למה הוא בכה זה בכל זאת מישהו שהוא דיבר איתו מלא אני לא קונה את התירוץ של ״ידיד שלי פארקר היה שם אז הייתי עצוב״ בכית כי צ׳ארלי קירק מת וזה בסדר אתה בן אדם שמרגיש אמפתיה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:55
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צ׳ארלי קירק? הוא כזה אמר שהפלות זה יותר גרוע מהשואה ואם הבת הקטנה שלו תיאנס הוא יכריח אותה לשאת את התינוק לא חייבים לאהוב אותו רק כי הוא בעד ישראל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נולדתי לבשל
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
כאילו אני יכול להבין למה, אבל לא צריך להיפגע מזה בכלל, אלה לא דעות כמו גזענות הומופוביה וכו, זה לא ספציפית לקבוצה מסוימת -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-20:56
|
||||
בכנות לא כזה אכפת לי שהוא בעד ישראל ובשום נקודה גם לא אמרתי שאני אוהב אותו אמרתי שאני אוהב לראות דיבייטים שלו -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |