![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 71 72 [73] 74 75 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 20:58 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין בעיה זה בסדר לראות דברים שלא מסכימים איתם פשוט צפייה ביקורתית --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 20:59 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע ברור -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:00 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מכיר את דין ווית'רס מספיק בשביל להגיד לגבי מה שאמרת על צ'ארלי קירק קודם כל הוצאת את הדברים מהקשרם דבר שני זה נכון שהוא קיצוני בנושא אבל גם מי שהוא מתווכח איתם קיצוניים אז זה מתאזן טוב. אגב בינו לבין רוב מי שהוא מתווכח איתם אני בדרך כלל בנטייה קלה לצד שלו והוא חד משמעית יותר חד מהם בקיצור תיפתחו לעוד דעות בלי לפסול ישר בגלל משהו שהוצא מהקשרו -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:01 PM
|
||||
למה אי אפשר להגיב לייק להודעה -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:02 PM
|
||
אעעעעעע
נוסטלגיהההההההההה מישהו זוכר אותי פה? מי כאן? מה שלומכם אנשים? -------------------- ג׳יני
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:02 PM
|
||||
חחח אחלה אוניסף -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:03 PM
|
||||
אעאעאעאעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:03 PM
|
||||
אוניסףףףףףףף הנהלת הפורומים? מה? -------------------- ג׳יני
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:04 PM
|
||||
אני מסכים איתו כאילו בדי הרבה מהדיבייטים שלו, לא מסכים איתו לגבי טרנסים והפלות הוא טוען שטרנסים זה שקר וזה לא זאת הסתכלות פילוסופית בכללי בדיבייטים שלו תמיד יש דרמה אז כיף -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:05 PM
|
||||
את לא מעודכנת הא -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:06 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סורי אין שום הקשר שיכול להציל את זה בשבילי אני מכיר את הסרטונים האלה להיות נגד הפלות תמיד יהיה רע וכאילו לאידע אני לא חושב שצריך לאזן שום דבר פשוט תדבר על הדעה שאתה מאמין בה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לבשל זה ככ לא כיף
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
אומייגאדדדדד תהיתי אם תבואי --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:07 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך התחלנו לדבר על צ'ארלי קירק
-------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:07 PM
|
||||
דיבייטים עם מי? אפשר הקשר? נשמע מעניין שכחתי כמה הצאט פה מקרטע ושאי אפשר להגיב פעמיים וכל השטויות האלה אבל ואו הנוסטלגיה קיצונית -------------------- ג׳יני
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 71 72 [73] 74 75 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |