![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:07 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תהיה עקרת בית -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cant relate בישולים -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה בתמונת פרופיל ובחתימה של אמיר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:08 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קצת עייף אני לא חושב שאני לגמריי קוהרנטי אבל נראה לי העברתי את הנקודה
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:09 PM
|
||||
אוקיי אז למה שלא נדבר על סנדלים -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאעאעאעאע סווווווווווו סו סו סו סו סו -------------------- ג׳יני
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ואני תומך בך דני זה ההוא הבלונדיני? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
כן בוא באמת נדבר על זה לא נעלתי סנדלים מרצון כבר נצח נצחים זה מרגיש מטומטם --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:10 PM
|
||||
זה בסדר נראה לי הבנתי -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:10 PM
|
||||
דין😭😭😭 כן הטווינק מג׳ובאלי --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:11 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש סיבה שכל הבני זוג שלי הם מיילוויף אתה יודע -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו אבל אם לא יהיה איזון זה יתקדם למצב שליהיות להטב יהיה "מקובל חברתית" והרבה אנשים שהם לא להטב יגדירו את עצמם ככה ויהיו אחוזים מאוד גבוהים לזה ואחוז הילודה ירד, לאט לאט הדת תפסיק ליהיות דבר לגיטימי או רלוונטי יכול ליהיות שאתה רוצה סיטואציה כזאת, אבל לפי דעתי זה יפגע מאוד בעולם, תמיד צריך את הנוצרי הקיצוני בנושאים מסוימים שילחם בקיצונים בצדהשני, אם יהיה קיצון רק בצד אחד העולם יתדרדר משני הצדדים -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן לגבי הפלות שוב זה קיצון שמוליד קיצון. אנשים מתעלמים מזה שאשכרה אם הם לא היו עושים הפלה היה תינוק חי עכשיו אבל מצד שני לעשות חוק שישלול מנשים את הזכויות שלהן זה גם לא סבבה לגבי טרנסים זה מורכב. הגישה שלי היא חיה ותן לחיות. אם מישהו יחליט שיעשה לו טוב שאני אפנה אליו בצורה מסוימת או שהוא יתלבש בצורה מסוימת אז שיעשה מה שרוצה ואין לנו זכות להתערב. לגבי ספורט מצד שני אני חושב שאין פה שאלה ונשים טרנסיות הן לא פיזית נשים ולכן לא יכולות להשתתף. לגבי שירותים ציבוריים זה כבר נושא מורכב ואין לי דעה חד משמעית. פה אני באמת די רחוק ממנו אבל -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
זהו אני לא זוכר את הפעם האחרונה שלבשתי סנדלים אין לי בכלל אני רק עם בלנדסטון -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |