![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:17 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה.. לא מה שאמרתי.. בנתיים העולם מתקדם לקיצון מסוים, אז יש אנשים בקיצון השני במונעים מזה, ברור שאיאדאל זה שכולם מאוזנים, אבל זה לא מה שקורה כרגע ולגבי הפתרון לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון? כאילו לא אמרתי אף פעם את זה, אמרתי שאנשים שהם לא הומואים ירצו ליהיות הומואים כי הם יחשבו שזה מגניב וזה מה שמקובל, מה שקורה היום כבר, פשוט לא כזה הרבה לא אמרתי שצריך שההומואים באמת לא ישכבו יחד -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי בזמן דיבייט הוא עשה את זה כדי להעביר נקודה זו לא הטענה שלו. חשוב לזכור שהוא מנסה לשכנע חבורה של קירות שלא יקשיבו אם הוא לא יפגין כוח. אני מציע שתראה דיונים שלו עם רופבליקאים אחרים, שמבוצעים באופן מסודר ולא את הרילס שהוא קוטל תלמידי קולג' אני לא אומר שתסכים איתו אבל לפחות תבין את כיוון החשיבה שלו ושהוא לא איש רע -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לא בכלל לא מה אמרתי שגרם לך לחשוב דבר כזה אני בכלל לא הנציג למה שאני אהיה הנציג!!!! מה אין שום סיבה בכלל למה שתשאל דבר כזה אני לא הנציג שלהם!!!! -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
גרביים בכללי חונקות.. -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:18 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכים איזו מערכת יחסים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים לא מתעלמים מזה זה פשוט לא משנה זה יכול היה להיות תינוק חיי אבל גם הביצית שאני שוטף לאסלה כל חודש אז למה אני לא עושה סקס כל הזמן כדי לא לבזבז אותה ספורט אני חייב להודות שלא הסתכלתי על המספרים אבל זה מדרון חלקלק לדעתי כי יש גם נשים וגברים סיסים שרמות הטסטוסטרון/אסטרוגן שלהם שונות מהרגיל ואז מה תעשה לגבי זה ופשוט אין מספיק טרנסים בספורט כדי שיהיה לי אכפת מזה אפילו קצת ושירותים אני חושב שתיכנס לשירותים שאתה הכי נראה שאתה מתאים להם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בו
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעליב. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
זה מה שהנציג של בלנסטון היה אומר... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:19 PM
|
||||
כאילו קראתי את זה שוב וזה אממ.. לא מרגיש ככה? מה הרגיש לך ככה בזה -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
יש קריאר ואמה ויש קריאר ןאתה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגד הגעתי באמצע דיון שמישהו יאמלק לי
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:20 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העולמות שלי מתחברים זה גם בו ברנהם וגם מה שmj אומרת בspider man far from home --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב רגע,
אפשר הסבר? הפורטל חזר לחיים? מה קרה פה? -------------------- ג׳יני
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
עזבי לא חשוב --------------------
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |