![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:45 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא פשוט אם לכולם הייתה את אותה דעה היה ממש קל ואם יש דעות קיצוניות ממש לכולם אז הרבה יותר קשה פשוט לעולם לא יהיו לכולם את אותן דעות וזה למה אנחנו צריכים לשמור על איזון --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שבזאת מסתכם הגברים הסיסים הסטרייטים הלבנים שאני חושבת שהם מגניבים -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפגניסטן זאת רק מדינה אחת בפעם האחרונה שבדקתי thats not quite enough -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:46 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן. זה לא כיף. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
85 עמודים בנוד תוך יום
ריבי פוליטיקה ורד שולחת הודעות לא קשורות לחיים שכולם מתעלמים מהן התגעגעתי ברמות אין לי איך לתאר כמה -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שקדייהההההה -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:47 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשכמעט נדרסתי ונכנסתי ללחץ ממש כי עוד לא יצא הפרק האחרון של דברים מוזרים חבל שלא נדרסתי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך זה??? גרוע יותר??? שוב עד שתיתן לי נתון של כמה הרינות מחוץ לנישואים נגמרים בהפלה אני לא יכול לקחת את זה ברצינות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה רק אומר שאתה צריך לסיים הכל כדי להיות בראש שקט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
הצילו??? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין מה הוא יחשוב once אצא בפניו מהארון כמשהו על הרצף המגדרי
כביסית לא אמרתי לו מפורשות אבל כן הלכתי למצעד הגאווה וגם אמרתי לו שיצאתי לדייט אחד עם חברה משותפת שלנו אז הוא כנראה בסדר עם זה -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
בני ברק בכל מקרה ברוב המדינות כולל מדינת ישראל הומואים לא יכולים להתחתן זה מה שהתכוונתי אליו --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:48 PM
|
||||
ראיין גוסלינג --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:48 PM
|
||||
רגע מה את --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:49 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פיזית אני פעם הייתי כזה אולי אני אמות ואז נזכרתי שעדיין לא נגמר וואן פיס אז אי אפשר:( הכל טוב עכשיו אני לא רוצה למות אני בסדר -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |