![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאאא מה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריל את יודעת מה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יותר. מידי. בוטוקס. -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהילה אחותי באה להכנס למקלחת ואז אמרתי משהו על זה שהפורטל נפתח
היא בשוק מתחילה לבדוק אם זה נכון אני#תופסת לה את המקלחת -------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:54 PM
|
||||
שששששש אל תקשיב לו --------------------
|||
|
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אני אעשה עם עצמי עכשיו כל החיים שלי היו שקר -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים שלפני יומיים אני נמנמתי בחדר שלי ופשוט באמצע הנמנום פתאום הרגשתי כאילו אני מתעורר מתרדמת בבית חולים כזה ממש התחושה של ההתעוררות ואני שמעתי את אמא שלי ואת הרופאה כזה מרחוק אומרות לי כזה: כן כן הנה כל הכבוד ואז פקחתי את העיניים והייתי בחדר שלי.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
חלמתי לפני שבועיים שיש לי חמש שעות לחיות וזאת הייתה טיפה קריאת השכמה --------------------
|||
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
171,029 לידות בשנה 8.5 אחוז מהן מהריון מחוץ למסגרת הנישואים 12,000 הפלות בגלל הריון מחוץ למסגרת הנישואים יוצא לנו בערך 27,000 הריונות מחוץ לנישואים כלומר בערך 40 אחוז תאהב את זה או לא, זה המון עריכה: סליחה טעות חישוב יותר קרוב ל30% אבל זה עדיין המון זה גרוע יותר כי במסגרת הנישואים יש אבא נוכח בתמונה והילד כנראה יעבור ילדות טובה בהרבה הודעה זו נערכה ע"י Rocket Man ב Jul 20 2026, 21:56 PM -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 21:55 PM
|
||||
את לא מבינה כלום וואי --------------------
|||
|
|
|
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגב אני רוצה שתדעו שיצאתי ממערכת יחסים רעילה עם פאנפיק לאחרונה ואני אשמח אם תהיו גאים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתי דקות בערך אם כבר -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
הזה שמרחו אותך? --------------------
|||
|
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו אני יודעת על מה אני מדברת הייתה לי איזו שנה שנתיים שזה היה לי מספיק חשוב בשביל לבקש מהסביבה שלי ולהפריע ולהציק אבל עכשיו אני פשוט מעדיפה שיפנו אליי כבת ויסדרו עניין אבל כן כל פעם שאני שומעת מישהו שמדבר על ויק מכיילס, מישהי שמאוד בת בנראות שלה, כאתם הם באנגלית זה עושה לי משהו בלב שאני לא יודעת להסביר -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
גאים מאוד כל הכבוד לך -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |