![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 22:05 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר נו הוא חתיך בפרוייקט הייל מרי אבל בכל הפרס טור פשוט הבוטוקס הורס ככ -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהריון בשבוע חמישי לתינוק יש דופק. אם זה לא חי זה מאוד קרוב לזה, ושוב לא צריך להתייחס לזה בקלות דעת. כן! חד משמעית זה שווה את זה לא יודע איפה שמעת את הנתון הזה, אני יודע שמאוד קשה לאמץ היום -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אפשר להיות בתא???? -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 22:06 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו • הוא\אתה כרגע • ראש הפלפאף • ריקרול "הדברים הברורים הם לא מה שאנשים מבחינים בהם". או... "לא מבחינים". או..... שרלוק הולמס. סו • הוא\אתה ולא אף לשון פניה אחרת תודה • ראש הפלפאף LOVE IS LOVE "לשניצל יש מלא גוונים." ~ ט. שמשפחה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריל זה בערך מה שיש לי בלוח הבקרה -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*להכריח נשים ללדת זה מפחיד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 22:07 PM
|
||||
יש לי את כל החתימות שלי במחשב בבית שלי בפתקים איפשהו כי ממש הפחיד אותי לאבד אותן --------------------
|||
|
|
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קשה לאמץ כי אנשים לא רוצים לאמץ ילדים הם רוצים רק תינוקות. ילדים אגב זה כל מי ששנתיים ומעלה. אתה בתור גבר לא זוכה להחליט מה שווה ומה לא בגוף של אישה. הריון ולידה משנים את הגוף שלך לנצח, שלא לדבר שזה גם משפיע על הבריאות הנפשית שלך. וגם כמובן הריון זה לא משהו שקל לעבור אפילו בלי מה שקורה אחרי או בזמן הלידה. זה גרוע וחרא ולך אין זכות להגיד על זה כלום כי לך אין שום סיכון להיכנס להריון תודה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
מגרדים לי התפרים בראש ואני מגרדת אותם האם אני עומדת למות
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 22:08 PM
|
||
מישהו רוצה שרשור?
-------------------- ג׳יני
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
אני לא לגמרי בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
אגב הציטוט בחתימה הראשונה בסוף על שרלוק הולמס הוא מדברים מוזרים זה בדיוק החלק שלא הייתי בו בטלפון ושמעתי את סטיב אומר את המשפט הזה --------------------
|||
|
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם בנות אמ -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מקווה מאוד שלא -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן קראתי אותו גם בספר אם כי שם דמיינתי אותו אחרת הוא אחלה, באמת. אפילו אחלה פלוס. אבל הוא לא עד כדי כך מגניב בואו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |