![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 22:10 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישאו יודע איך נותשים פפניק??????? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 22:11 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כעע -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון אבל גם לא צריך להתייחס לרעיון של להוליד ילדים כדבר גרוע מיסודו -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הונסטלי אם הייתי מתה מהשברים האלו בגולגולת לפני חודש ולא הייתי יודעת שהפורטל חזר לנשימותיו האחרונות הייתי ככ מתעצבנת -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם ירגישו את זה. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שימו קסדה חברים
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 22:12 PM
|
||||
אז הוא פשוט מסכים עם אישה כלשהי שבעד הפלות ומביא את הטענות כאן -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן וואי זה היה יכול להיות ממש מעצבן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שכן אבל איזה מהם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 22:13 PM
|
||||
למות זה דבר ככ מעצבן איף -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אתה יודע מה? אני לא בטוח במאה אחוז על הנתונים לילדים. אבל אני כן חושב שזה לא רלוונטי, כי בדרך כלל במצב כזה ימסרו לאימוץ את התינוק כשהוא עוד תינוק. לכל אחד יש זכות להביע דעה! זה העולם שאתה חי בו אגב אני מזכיר שאני לא מאמין בחוק שיאסור על הפלות, רק אומר מה הייתי עושה במקרה שהייתי מייעץ לאישה ומביע את דעתי על מה ההחלטה שלה צריכה להיות -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בחיים שלי לא שמעתי על אישה שאמרה שהריון שווה את זה בשביל לשלוח ילד לאימוץ. אבל גם אם כן אני לא חושב שלגברים יש מקום בדיון הזה נקודה גם לא בתור ״הקול של הנשים״ -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
אם היית מתה איך היינו יודעים את זה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
far from home --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 22:14 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מתנסח יפה וברור האמת שאהבתי אני לא קרוב ללהצליח להעביר את המילים שלי בצורה כזאת -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |