![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 92 93 [94] 95 96 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:14
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קצת מרגיש אשם שאני זה שגרם לדיון הזה להינצת מחדש (לא משהו אישי נגד מה שאמרת, פשוט זו התגובה אחרונה בינתיים בדיון כשבאתי להגיב) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:15
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שלכולם יש זכות להביע דעה אבל כמו שדעות של אנשים שלא יודעים כלום על מה שקורה בישראל ועזה הדעות שלהם לא שוות התייחסות, ככה גם דעה של גברים שאומרים דברים כאלו אם תשאל אותי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה זה סרט נהדר אגב זה שאני נמשך לטום הולנד לא אומר שאני חושב שהוא הספיידרמן הכי טוב כן? הוא במקום השני אחרי טובי מגווייר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שמעתי הרבה חח סביבה דתית סלאיי אבל אני כן... אזפשוט לא תכבד את הדעות שלי כי אני בן? יש לי דעות כלשהם, ויכול ליהיות שאני צודק ויכול ליהיות שאתה, אנחנו לא יודעים זה לא בהכרח קשור להרגשה זה קשור להסתכלות של כל אחד על החיים המין שלי לא רלונטי פה -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הזכרת לי את הינשוף הראשון ששלחו לי זה היה אחרי ששאלתי את וריאן אם הוא בן שמעמיד פנים שהיא בת או הפוך ומר סמפרה שלח לי שאני הולך בכיוון הנכון ויש לי טיעונים טובים וניסוח טוב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שרק אנשים סטרייטים חושבים שהומואים חושבים שלהיות הומו זה מגניב כן אני נהנה לסבול חחחח זה למה אני מחצין את עצמי לא כי קשה לי ואני רוצה להראות לאחרים שזה בסדר להיות מי שאתה מהה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
כדאי להציע לאמיר שיהיה בטא עם יכולת הניסוח הזו -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי זאת שאלה נהדרת אני לא יודעת אה אולי דרך עידו?? אבל גם זה כבר לא מי יעדכן את החברים שלי מהצבא הכנסת אותי ללופ -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:16
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מ ה אנדרו הקרב מול הלטאה היה מוש -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה בוא לשרשורים ונזרום? -------------------- ג׳יני
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה אתם מדברים?
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רספקט אני מכיר רק פאנפיקים אני לא יודע איזה סרטים יש --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:17
|
||||
מב דעתך על היטד ריבאלרי --------------------
|||
|
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוז שר יפה ><
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו תודה אבל יש לך את מיומנויות הכתיבה הכי טובות באתר פה מההתרשמות שלי -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 92 93 [94] 95 96 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |